(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
我想問問大家,我下圍68-69到,早排見大家推介,所以係mode marie買左 4個bra, 2個收副乳,2 個就push up型,明明都係下圍70, 我覺得push up個2 個下圍鬆d, 請問有冇人有經驗都係咁? (我係扣中間個扣)

請問係咪需要改帶?

條帶唔同物料都會影響個感覺,所以要試真啲
鬆得好緊要就要改帶,可以參考下post2第一頁睇下點叫鬆

我睇左post 2, push up bra可能材料關係,最底條橡根無收副乳個bra咁緊, 我睇左POST2 第一頁,我個BRA可以拉到放到一隻手掌(好似post 2 d圖咁), 伸直手會覺得個bra 微微移位

基本上拉過一寸就太鬆啦
我想問有時著bra撥肉個時會撥左粒點出黎 係咪已經唔岩著

呢個真係秒經 可能係個杯太淺,要買太多cup.
或者你撥過龍
我想問問大家,我下圍68-69到,早排見大家推介,所以係mode marie買左 4個bra, 2個收副乳,2 個就push up型,明明都係下圍70, 我覺得push up個2 個下圍鬆d, 請問有冇人有經驗都係咁? (我係扣中間個扣)

請問係咪需要改帶?

我睇左post 2, push up bra可能材料關係,最底條橡根無收副乳個bra咁緊, 我睇左POST2 第一頁,我個BRA可以拉到放到一隻手掌(好似post 2 d圖咁), 伸直手會覺得個bra 微微移位

基本上拉過一寸就太鬆啦

咁可能要去改

請問係咪需要改帶?

基本上拉過一寸就太鬆啦

咁可能要去改

我一陣去問問個姨姨會否改帶!
多謝大家解答我嘅問題
之前係葵芳mm買bra
本身好地地試緊着開既size
但ivy一入黎就話唔岩 要我着大一cup加大一個size
我已經打左個突但見佢咁自信就算啦這試下
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
但佢堅持話啱我又話我本身個size包唔晒會有副乳
又幫我扣入一格又話有d離罩係正常
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢
著開mm同wacoal 32E,但係我啲friend話台灣係大兩個碼,但係我問啲姨姨佢哋又話啲bra冇偏大,咁我究竟係咩size
著開mm同wacoal 32E,但係我啲friend話台灣係大兩個碼,但係我問啲姨姨佢哋又話啲bra冇偏大,咁我究竟係咩size

點解係信你啲frd 同埋啲姨姨,明明可以自己度
之前係葵芳mm買bra
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

好撚仆街喎,都幾肯定係想賣多啲佢俾你果個size

個姨姨話自己度唔準,試過自己度係C,不過試咗好多唔同牌子都要D/E先着得落

個姨姨話自己度唔準,試過自己度係C,不過試咗好多唔同牌子都要D/E先着得落

唔同胸型唔同牌子都有影響,其實你著緊嘅bra size 都唔一定代表你對波幾大
同埋好多啲「姨姨」都只係垃圾sales,你睇下樓上個絲打,俾佢推介到又鬆又離罩
好多大波絲打好羨慕
之前係葵芳mm買bra
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

佢係咁嚇我話我本身個size包唔晒遲早有副乳
但我着satami着左幾年咩事都冇
依家鬆到攝pad都離罩都唔知點好
早知就唔應該趁有特價貪平試mm
留返d錢買返satami算
之前係葵芳mm買bra
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

搵個H cup 可以笠著佢個頭添 亂鳩咁黎
之前係葵芳mm買bra
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

之前係葵芳mm買bra
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

我覺得沙田個姨姨幾好

唔同胸型唔同牌子都有影響,其實你著緊嘅bra size 都唔一定代表你對波幾大
同埋好多啲「姨姨」都只係垃圾sales,你睇下樓上個絲打,俾佢推介到又鬆又離罩

唉,都係努力繼續豐胸算
lm
之前係葵芳mm買bra
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

灣仔個姨姨幾好人,佢有幫我度size, 唔係目測就推介bra 比我,如果岩路下次考慮下灣仔啦。
好多大波絲打好羨慕

不能同意更多
唔係好關bra事...不過睇下有冇sis答到
我右邊胸上面生左點肉粒,不過個位都已經唔算接近"乳房"
禁落去唔痛唔癢...大約一粒綠豆既平面面積
唔知係帶bar出汁感敏既咸粒定伙係會唔會係乳癌
都有成個月,有搽野但唔識退
你地一般一個bra著幾耐
我就3-4
我就3-4個替換著,著到兩年左右就換一批咁
只會入袋機洗 從不手洗
只會入袋機洗 從不手洗

手洗,一年一次
只會入袋機洗 從不手洗

手洗,一年一次

Me twoooo 唔捨得買新bra 著夠年幾先買 無咁肉痛
只會入袋機洗 從不手洗

手洗,一年一次

Me twoooo 唔捨得買新bra 著夠年幾先買 無咁肉痛

我覺得手洗會cum 啲 唔捨得落機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞