(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
着咗mm半個月到 一除bra個胸會痛 有冇絲打都係咁

冇人應我

無帶mm 幫你唔到

邊個位痛

冇人應我

無帶mm 幫你唔到

邊個位痛

個胸入面 一㩒落去會痛痛地 戴住就冇乜野

冇人應我

係咪就黎m / 黎緊m
無論著咩bra我嗰排都會胸大胸痛 覺得好重 所以除bra會痛
之前著過mm都係咁

都有可能喎 我睇下嚟m之後仲會唔會咁先
我以為係個bra推得太緊 我戴唔慣先會痛
淘寶冇得試好驚返到嚟唔啱著 有冇絲知narue啲size有冇偏大細?

照返度size數據買就得 注意唔係用其他牌子bra size去跟住買,係直頭度
narue係唔偏細,但稱唔上偏大(如果narue偏大,himico,salute s care,studio five果類深杯叫乜?)
不過你怕買錯不如試下peach john days先

唔該絲打,仲有樓上個位絲打
旗艦店冇晒貨,呢間信唔信得過?

我今日都見到有d心郁

另外想問絲打
下圍:63
上圍:(企直)85// (45度) 86// (90度)88
E65 啱唔啱?
上次去wacxxl 佢比70E我
本身搵65圍
唔該絲打

絲打係唔係想買narue?係嘅話可以問問間鋪
俾個留言你參考下 好似同你身型幾相近

絲打好有心
唔該你阿
淘寶冇得試好驚返到嚟唔啱著 有冇絲知narue啲size有冇偏大細?

照返度size數據買就得 注意唔係用其他牌子bra size去跟住買,係直頭度
narue係唔偏細,但稱唔上偏大(如果narue偏大,himico,salute s care,studio five果類深杯叫乜?)
不過你怕買錯不如試下peach john days先

唔該絲打,仲有樓上個位絲打
旗艦店冇晒貨,呢間信唔信得過?

我今日都見到有d心郁

另外想問絲打
下圍:63
上圍:(企直)85// (45度) 86// (90度)88
E65 啱唔啱?
上次去wacxxl 佢比70E我
本身搵65圍
唔該絲打

E應該細過頭,最大圍差25喎,起碼65FG啦

唔該兔兔絲
一開始我以為係計最細圍差
點解個個留言絲打都咁大波

我都想知

我都想知

我都想知

我都想知

我都想知

著啱size分分鐘大兩個cup
自己家族遺傳 冇人細過C

我都想知

我都想知

我老母AA
不過我係食激素大嘅同揸大嘅無得講
黎緊去台北 絲打有無台灣牌子推介

我都想知

我都想知

我老母AA

日日食山藥粉有冇問題? 好驚會便秘

我都想知

我都想知

我老母AA

山藥本身雖然很溫和,但是因為含有雌性激素,如果食用過量,可能過度刺激荷爾蒙,造成子宮內膜增生,會出現生理期不順、經血不止和經痛等症狀。

原文網址:https://kknews.cc/health/2m8e6r.html

唔知日日食算唔算過量

我都想知

我都想知

我老母AA

山藥本身雖然很溫和,但是因為含有雌性激素,如果食用過量,可能過度刺激荷爾蒙,造成子宮內膜增生,會出現生理期不順、經血不止和經痛等症狀。

原文網址:https://kknews.cc/health/2m8e6r.html

唔知日日食算唔算過量

我依家隔日食 其實我只係怕會便秘 唔會就冇問題

我都想知

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

我都想知

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

男朋友成日都笑我,話你呀媽Aa點解生左隻乳牛

我都想知

我都想知

我老母AA

食正常嘢大
不過由細起身有飲奶或豆漿習慣
老媽子38F 一發現自己o型血同Acup 一定執番嚟

我都想知

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

男朋友成日都笑我,話你呀媽Aa點解生左隻乳牛

後天問題
中學同學form 3 AA成日比細兩年同學串飛機場 之後食豐胸嘢F5去到B 起碼正常啲
同班有個E cup 幾個D

後天問題
中學同學form 3 AA成日比細兩年同學串飛機場 之後食豐胸嘢F5去到B 起碼正常啲

我中學果陣其實已經無乜見到細過c(通常都係啲勁瘦果啲)
平均都c~d

後天問題

平均都c~d

不過幾極端下 最friend全部有C以上
C比瘦更有福 個個健康美

後天問題

平均都c~d

喊出黎 我最friend個堆個個都係飛機場 我已經最大 都係得個B

後天問題

平均都c~d

C比瘦更有福好句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞