(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
宜家tutuana最細都係得70

係啊 我都搵唔到65

好悲哀 究竟仲可以去邊買65

可以去第一版睇 65唔算太難搵架啦

cotton on真係唔掂
上翻網買日本牌子算
大胸有冇sport bra介紹

我有朋友推介rm

呢個絲打講過rm 去到d 無佢size
其實可以去nike 睇下,我都係著nike
雖然都係會走奶 不過已經叫市面上比較fit 我頂著先
A記就算啦細到乜咁
Nike 我都唔係話好岩不過好過無
細胸過我嘅sis 可以一試

Adi個圍好鬆

除左圍鬆連個cup 都細
真係唔知想點

我有朋友推介rm

A記就算啦細到乜咁

Adi個圍好鬆

真係唔知想點

成個長方形咁

係啊 我都搵唔到65

上翻網買日本牌子算

已經唔敢再上網買

我有朋友推介rm

A記就算啦細到乜咁

Adi個圍好鬆

真係唔知想點

成個長方形咁

Cup 細圍細都仲可以話佢target 啲細胸嘅
圍鬆cup 細都唔知佢target 啲乜

係啊 我都搵唔到65

上翻網買日本牌子算

已經唔敢再上網買

未中伏住 可以再試

係啊 我都搵唔到65

上翻網買日本牌子算

已經唔敢再上網買

未中伏住 可以再試

絲打邊間上網買過
無知一問
之前係wacol買左個bra
一直都好fit
但依家成日空位,要去廁所撥
到底係我個胸縮左水
定個bra已經時候到 要換?
嗰時未自己量, 所以比較唔到數據
無知一問
之前係wacol買左個bra
一直都好fit
但依家成日空位,要去廁所撥
到底係我個胸縮左水
定個bra已經時候到 要換?
嗰時未自己量, 所以比較唔到數據

你買左幾耐,同埋呢排有無明顯跌磅?

係啊 我都搵唔到65

開口問都無啦已經?
我記得post 1我貼過tutuanna啲款出黎,個陣都仲有65,都唔係好耐之前嘅事黎咋喎,咁快就無

我今日去the one問已經話全部款都冇65

係啊 我都搵唔到65

開口問都無啦已經?
我記得post 1我貼過tutuanna啲款出黎,個陣都仲有65,都唔係好耐之前嘅事黎咋喎,咁快就無

我今日去the one問已經話全部款都冇65

4月20影完相,6月20就無曬
網上好多有得揀,但門市選擇就越來越少,越來越少

應該真係少人買先會咁
唯有上網買啦

係啊 我都搵唔到65

下個po等我執執個list,wacoal又唔再入日本line,tutuanna又收起曬啲65
wacoal明明上年仲有,tutuanna明明係上幾個月仲有,無端端又無
洗唔洗咁絕呀,有寶咩屌佢老母
搞到各位空歡喜一場sorry

依家真係比錢都冇辦法

係啊 我都搵唔到65

上翻網買日本牌子算

已經唔敢再上網買

未中伏住 可以再試

絲打邊間上網買過

有內衣有泳衣 有branded有non branded
依啲我都係相信試上身比較好
下圍74,上圍87,咁係咩size?

應該係75b 左右

但係75b 成日撥完肉就唔岩,好似好壓胸咁

撥過龍?你點撥呀?

點為之撥過龍?因為我戴完之後舉手同扭晒身都無走位,咁算唔算岩?
下圍74,上圍87,咁係咩size?

應該係75b 左右

但係75b 成日撥完肉就唔岩,好似好壓胸咁

撥過龍?你點撥呀?

你上圍點度?

45度烏低身度,但係我背脊好厚肉,特別係手臂入d 果個背位,唔知有無影響?

我有朋友推介rm

A記就算啦細到乜咁

Adi個圍好鬆

Adi試過大碼都好壓胸
壓到吸唔到氣
我想知有無睇無鋼線比細胸女
可以唔著直頭想唔著
其實背脊無肉,側邊都無肉撥仲洗唔洗著功能bra
依家著緊peachjohn多,間唔中著番以前買落d 功能bra,想買新bra,又怕會墮奶

我有朋友推介rm

A記就算啦細到乜咁

Adi個圍好鬆

Adi試過大碼都好壓胸
壓到吸唔到氣

Adi 算啦,佢就算加加大我都係覺得俾最盡b cup 著
個cup 都唔肯大
你想買大牌真係去nike 好過
Btw 其實sport bra 唔係應該要壓壓地胸咩?
唔係你果兩舊肉一定瘋狂dun 喎
我著都係紮實feel

其實我都唔係好識揀sport bra
我想知有無睇無鋼線比細胸女
可以唔著直頭想唔著

無wire support 成日都覺得無咁好
會越來越細
其實背脊無肉,側邊都無肉撥仲洗唔洗著功能bra
依家著緊peachjohn多,間唔中著番以前買落d 功能bra,想買新bra,又怕會墮奶

睇你目的係咩
其實帶岩size 矯唔矯真係個人喜好黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞