(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike

我覺得rm幾好著 想試下mm

rm忠實粉絲 但我剩係着佢素面個款 但包得冇咁好 個條帶比較窄

我覺得rm好舒服同埋個胸形會好睇左

個胸形真係
我帶左大概2個月左右,覺得包得勁靚仲好似大左少少,唔知係咪因為推到背隻d 肉靚左

我都覺得大左 同埋我都係有推到背隻啲肉不過依家個size已經滿意

好多絲吹奏rm但我著過一排真心覺得唔適合
屋企仲有個75d未剪牌你地有冇人有性趣

我諗絲打要搵埋個款出黎俾人睇,始終一樣size 唔同樣都可以爭好遠

我略略搵過完全冇

我覺得rm幾好著 想試下mm

rm忠實粉絲 但我剩係着佢素面個款 但包得冇咁好 個條帶比較窄

個胸形真係
我帶左大概2個月左右,覺得包得勁靚仲好似大左少少,唔知係咪因為推到背隻d 肉靚左

我都覺得大左 同埋我都係有推到背隻啲肉不過依家個size已經滿意

係咪買唔啱size??

個胸形真係

係咪買唔啱size??

胸型係圓錐形
著bra經常上面full唔哂 離罩
應該要著咩bra先岩?
有無咩方法去改善胸型?

個bra太鬆/ 你個bra唔岩你著

咁如果一大動作,例如舉高雙手就走位,係咪都唔啱?通常要整到極緊先唔走位

當然唔岩,但你嘅極緊係點?
即係係你唔慣好緊,定係cool 到好緊好痛咁?

唔慣好緊呀
就算整緊左,一舉高手點都郁少少咁多,變左有啲啲離罩,要再推返啲肉入去,但就無話成個bra攝左上去
我駝背得好嚴重,想著啲橋正既衫幫助下,有冇絲打可以介紹
本身bra就著開莎娜美,幾好著,我貪佢多扣,包得多啲舒服啲

醫生好似有架可以帶,不過其實好睇你自己,你成日提住自己唔好駝就最好

個bra太鬆/ 你個bra唔岩你著

咁如果一大動作,例如舉高雙手就走位,係咪都唔啱?通常要整到極緊先唔走位

當然唔岩,但你嘅極緊係點?
即係係你唔慣好緊,定係cool 到好緊好痛咁?

唔慣好緊呀
就算整緊左,一舉高手點都郁少少咁多,變左有啲啲離罩,要再推返啲肉入去,但就無話成個bra攝左上去

可能個bra 唔岩你,有啲郁動係正常但唔會郁到離罩
胸型係圓錐形
著bra經常上面full唔哂 離罩
應該要著咩bra先岩?
有無咩方法去改善胸型?

周圍試下囉 運動可以改善胸型
Bralogie差到...第一頁竟然推佢
Bralogie差到...第一頁竟然推佢

其實唔係推呀 只係客觀地話俾大家聽咩size 有咩選擇

醫生好似有架可以帶,不過其實好睇你自己,你成日提住自己唔好駝就最好

好難提自己,始終慣左,自己提住只係keep到一陣,過左陣就好自然咁駝返背

好難提自己,始終慣左,自己提住只係keep到一陣,過左陣就好自然咁駝返背

我以前好好笑,叫埋身邊啲人提我唔好駝,搞搞下一發現自己駝就keep 返直,而家都無再駝

$3000 放
呢張野值3700
有冇人有興趣
嚟緊諗住買新bra bra
着咗mm一年
想試下着rm 好似幾好咁

有啲人瘦呀嘛 你叫個要著90圍嘅著70佢都勒死
邊有得咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞