(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
有冇歐美牌子strapelsss bra唔會sin 行全日街都唔會sin,最好有少少push up

TLBC 我誠意推介 不過只限細杯 大過CD都冇

TLBC 得Sascha係strapless 都ok come着 係我目前着過最正strapless
有冇歐美牌子strapelsss bra唔會sin 行全日街都唔會sin,最好有少少push up

TLBC 我誠意推介 不過只限細杯 大過CD都冇

TLBC 得Sascha係strapless 都ok come着 係我目前着過最正strapless

Thanks

唔同架,你買布果啲再自己加墊 同 著voda果類有模嘅杯,模杯一定好力過布,布係點整都整唔到咁集中

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩
但係啲人望胸多過望我肚腩
我睇唔到肚腩就當無 自欺欺人

今日買咗bikini 大碼90-95勉強冇露Lin不過效果唔好 想知邊到有light pad攝入杯位
不過個屎忽大到 38吋

大屎忽先正呀!!我都想我個屎忽大!!
絲打去做下squats lunges個啲 總之做下啲butt workout
著起牛仔褲上黎都靚啲

想問下平時你地係邊到買bikini多?
我唔敢上網買,未試過上身睇效果怕買錯
想有實體店試

rm上幾個禮拜做緊169/set
好撚抵

但我上年正價買咗套
覺得都幾挺唔會走位

燒到 聽日即刻仆去睇
我之前係西班牙試d外國bikini
覺得唔夠集中着到好似外擴咁

唔同架,你買布果啲再自己加墊 同 著voda果類有模嘅杯,模杯一定好力過布,布係點整都整唔到咁集中

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩
但係啲人望胸多過望我肚腩
我睇唔到肚腩就當無 自欺欺人

今日買咗bikini 大碼90-95勉強冇露Lin不過效果唔好 想知邊到有light pad攝入杯位
不過個屎忽大到 38吋

大屎忽先正呀!!我都想我個屎忽大!!
絲打去做下squats lunges個啲 總之做下啲butt workout
著起牛仔褲上黎都靚啲

想問下平時你地係邊到買bikini多?
我唔敢上網買,未試過上身睇效果怕買錯
想有實體店試

今日去咗荃灣一田買 七折緊
自己嗰套原價五百幾減到三百五

聽日去一田睇下先 thank you

我覺得最正嘅地方係佢唔係死夾爛夾
對波無乜負擔嘅情況下提升到
同埋望落好圓渾
想睇多啲效果圖voda swim 台灣好似有ig

台灣妹唔知會唔會自己再加
有見過有個女仔着得太大但都照升cup但就好假同個胸下圍有啲離
唔知7月4會唔會又有折呢 好心動

同埋望落好圓渾

有見過有個女仔着得太大但都照升cup但就好假同個胸下圍有啲離

係好貴,我果陣買左成套9xx埋單

同埋望落好圓渾

台妹唔知呢,不過加完其實可能仲衰
佢本身個效果都已經好好
btw美胸衣係咪真係美到胸型
平時訓教都唔著

同埋望落好圓渾

同埋望落好圓渾

台妹唔知呢,不過加完其實可能仲衰
佢本身個效果都已經好好

愈來愈心動

同埋望落好圓渾

平時訓教都唔著

買過
只係一塊一體成形厚墊谷曬啲肉去中間有乳溝
訓醒一覺啲肉會走曬,無撚用
慳返啦,除非你好恨有溝

你地瞓覺著唔著bra/其他底衫架
Narue
日本牌子個cup位有無偏大/小?
淘寶訂無得試

同埋望落好圓渾

我剩係知美國web會平過台灣web 冇去過美國
平時訓教都唔著

買過
慳返啦,除非你好恨有溝

就咁多件背心底衫 冇杯
Narue
日本牌子個cup位有無偏大/小?
淘寶訂無得試

上面有絲打re過
平時訓教都唔著

買過
慳返啦,除非你好恨有溝

就咁多件背心底衫 冇杯

有冇效果
平時訓教都唔著

買過
慳返啦,除非你好恨有溝

就咁多件背心底衫 冇杯

有冇效果

我瞓覺唔着 舒服嘛
U記運動 瞓覺一流
平時訓教都唔著

買過
慳返啦,除非你好恨有溝

就咁多件背心底衫 冇杯

有冇效果

可能我唔大 冇乜需要長期承托
Peach john strapeless bra做緊2件6折, 幾抵
頭先買左兩個
Peach john strapeless bra做緊2件6折, 幾抵
頭先買左兩個

屌 正話去咗wa記買咗個 二百幾
Prima Donna著到心口有啲痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞