(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
Peach john strapeless bra做緊2件6折, 幾抵
頭先買左兩個

屌 正話去咗wa記買咗個 二百幾

唔緊要, 再買多兩個拉勻番
Peach john strapeless bra做緊2件6折, 幾抵
頭先買左兩個

屌 正話去咗wa記買咗個 二百幾

唔緊要, 再買多兩個拉勻番

Size唔同 wa記冇帶75D/E都啱 之前一直用PJ70F
歐洲款應該用番75D

Prima Donna著到心口有啲痛

雞心位?用化妝綿/紙巾墊一墊

多謝絲打,完全解決左呢個問題 呢個牌子著到個胸形好靚,無得輸

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

山林道果個姨姨係短曲頭髮帶眼鏡,四五十歲到啦

我都唔記得左叫咩名 係佢呀 好pro

其實我人生都係得兩套bikini
上果套又著到四個波又dur

呢套完全唔同

但你32H着佢state嘅32F啱 我有機會連佢XS都大
好想cheapcheap買件HnM自己加墊算 Triangl賣咁貴最後又係飛釘自己加仲要勁難加

不如你試下兔兔絲講果隻,唔係外國人出可能個size 會細返啲

唔一定依個牌子,搵啲又係有個模定左型嘅,唔係布嘅款,應該都會好好多

我個身好細 好驚塊布太大塊

旺角試左voda先囉,試又唔洗俾錢,太大咪唔買

旺角邊間有?
Narue
日本牌子個cup位有無偏大/小?
淘寶訂無得試

上面有絲打re過

Narue
日本牌子個cup位有無偏大/小?
淘寶訂無得試

上面有絲打re過

Prima Donna著到心口有啲痛

雞心位?用化妝綿/紙巾墊一墊

多謝絲打,完全解決左呢個問題 呢個牌子著到個胸形好靚,無得輸

好多外國牌子bra嘅wire係咁,硬身啲 所以我著親都會墊住雞心wire位,我覺得係會無咁銀

原來如此!我有時都覺得條wire太硬好痛
男人應唔應該帶bra?

因為粒lin好怕醜

Northerly啲款都幾靚,有無sis買過呢?我見到網上啲人話平過PJ

上胸圍九十度量係93-94cm
下胸圍量係80cm
想問咁係咩cup 個胸好外擴 睇過絲打張圖應係圓錐/半球
去rm佢比到80c/d
去台灣mm買過一個竟然比80f
到頭來好似成日都冇個啱著

Northerly啲款都幾靚,有無sis買過呢?我見到網上啲人話平過PJ

上胸圍九十度量係93-94cm
下胸圍量係80cm
想問咁係咩cup 個胸好外擴 睇過絲打張圖應係圓錐/半球
去rm佢比到80c/d
去台灣mm買過一個竟然比80f
到頭來好似成日都冇個啱著

14 cm 好似爭啲啲先c(15cm 先係c 無記錯嘅話)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞