(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
大杯要問其他身材好嘅絲打

求細cup推介

求細cup推介

Mm個strapless都唔錯 如果細圍strapless我推介TLBC
葵廣果間ig shop有冇人買過 之前見有人推 今日仲諗住去買
葵廣果間ig shop有冇人買過 之前見有人推 今日仲諗住去買

唔買igshop bra 買過兩間中晒伏
買左山藥粉

葵廣有實體店果間

葵廣有實體店果間

我依家剩係買有牌子嘅bra 以防要改要換都方便

葵廣有實體店果間

去果啲不如直接自己係淘寶買

求細cup推介

Mm個strapless都唔錯 如果細圍strapless我推介TLBC

細cup絲打表示著開pj可拆帶果隻sport bra 圍細都箍得好實 不過預左冇帶「成」托力唔好(細cup唔托也罷

Voda swim

好想買

原來塊布本身咁厚 唔怪得自帶假狗模式
之前係淘寶買左套一字膊款 靚係靚但真係好cheap 個cup係硬既半圓形 好似戴住2個椰子殻咁 好想買過但男友又阻止
想問夏天著一字膊,各位入面會著咩,我著開nudebra ,但唔係咁好 ,好難戴得好,之前見有代購泰國wocoal,朋友介紹peach john ,有咩好提議

咩cup size? 唔同size有唔同brand推介

啱啱見到

之前係淘寶買左套一字膊款 靚係靚但真係好cheap 個cup係硬既半圓形 好似戴住2個椰子殻咁 好想買過但男友又阻止

佢係波嘅下半part 有加厚小小,但overall 都係薄嘅
椰子 諗起都覺得硬

佢係波嘅下半part 有加厚小小,但overall 都係薄嘅
椰子 諗起都覺得硬

成個硬既空杯 件野都要差不多200蚊 好想買過套
想問咁多位
賣矯型bra個幾間 宜家有冇優惠
窮學生想買返幾個長用
到底冇鋼線嘅bra對個胸好唔好?
見有啲功能內衣冇鋼線

求細cup推介

細cup絲打表示著開pj可拆帶果隻sport bra 圍細都箍得好實 不過預左冇帶「成」托力唔好(細cup唔托也罷

邊款?

椰子 諗起都覺得硬

成個硬既空杯 件野都要差不多200蚊 好想買過套

買過啦 椰子
平時自己望落對波我諗得細b
但前幾日去mm買比左個70d我 有冇咁誇張

追post見到有人推胸淋巴好似幾堅 有冇人知邊到得做
見有啲功能內衣冇鋼線

我諗睇size ?
平時自己望落對波我諗得細b
但前幾日去mm買比左個70d我 有冇咁誇張

追post見到有人推胸淋巴好似幾堅 有冇人知邊到得做

絲打係咪上胸冇肉?
見有啲功能內衣冇鋼線

我諗睇size ?

尋日去mm試咗個
係無咁集中 條事線條無推得咁勁姐
其他位都一樣包住晒
我諗應該唔會唔好掛 同真係舒服
見有啲功能內衣冇鋼線

我諗睇size ?

尋日去mm試咗個
係無咁集中 條事線條無推得咁勁姐
其他位都一樣包住晒
我諗應該唔會唔好掛 同真係舒服

事業線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞