(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
太少女 依啲款硬係覺得會透出面衫
太少女 依啲款硬係覺得會透出面衫

好正
Btw我食緊山藥粉 隔日食 驚日日食會便袐
成日去tutuanna同wacoal都搵唔到65size 有冇絲打可以話我知邊間有

第一頁幫到你

其中一個就係第一頁寫有65圍
可唔可以睇清楚先話人
雖然伸手黨真係多既

我意思係呢兩個搵唔到仲有其他選擇

抱歉 我收返

btw我上narue 淘寶搵 得F cup以上
我諗我應該都係得pj days 系列

完全冇素面款

無架,全部都係可愛少女款

好靚
但夏天返學個紋一定會見到
利申試過 甜蜜時光XX, 啲款好靚,但好多lace
淘寶冇得試好驚返到嚟唔啱著 有冇絲知narue啲size有冇偏大細?
有冇絲打試過著MM bra 但push完個邊位摺起咗 手洗完一次就咁
之前用開68bra 越著越細
唸住有番d經濟能力買下矯形bra
本身瘦,飛機場之餘又大細波
睇左咁多帖比較想試下MM 或者satami
始終好似唔係好明兩個有咩唔同之處
係唔係應該各買一個試試佢
但係又擔心用唔同牌子效果會唔會冇曬
求絲打解救

btw 有冇絲打有MM VIP number 可以share下
9折感覺好似抵d咁
求絲打解救

btw 有冇絲打有MM VIP number 可以share下
9折感覺好似抵d咁

我諗最大嘅唔同應該係行嘅style
呢啲野我覺得你可以兩間都試下睇下邊間夾你多啲
試左PJ days 65FG
個圍好鬆 可以拉離背脊2-3吋
65F著上去有4個波 65G好少少
但係兩個size嘅cup都分得好開
粒lin唔係對住個cup最深嗰個位
杯外側有空位 但係中間咇曬出黎
雞心離個身放到一個手指位
如果用手㩒到佢貼住個身 立刻有4個波 FG都係
60圍只可上網買

60圍真係好瘦 食肥啲會唔會快啲
求絲打解救

9折感覺好似抵d咁

我諗最大嘅唔同應該係行嘅style
呢啲野我覺得你可以兩間都試下睇下邊間夾你多啲

係囉去試吓先又唔使錢
我地嘅感覺唔同你架嘛

我意思係呢兩個搵唔到仲有其他選擇

抱歉 我收返

btw我上narue 淘寶搵 得F cup以上
我諗我應該都係得pj days 系列

完全冇素面款

無架,全部都係可愛少女款

好靚
但夏天返學個紋一定會見到
利申試過 甜蜜時光XX, 啲款好靚,但好多lace

淘多件防透打底背心

中學換冬季先著黑色或者粉紅 全程遮
舊size75D著咗五年去到最近先一直錯size 怕尷尬唔夠膽話D以上 仲要當年得中三

MUJI 睇咗本三十歳fashion嘅書 有一part講正確size點影響成個觀感 作者帶錯B發現自己D嗰下都o咗嘴
淘寶冇得試好驚返到嚟唔啱著 有冇絲知narue啲size有冇偏大細?

照返度size數據買就得 注意唔係用其他牌子bra size去跟住買,係直頭度
narue係唔偏細,但稱唔上偏大(如果narue偏大,himico,salute s care,studio five果類深杯叫乜?)
不過你怕買錯不如試下peach john days先

唔該絲打,仲有樓上個位絲打
旗艦店冇晒貨,呢間信唔信得過?

照返度size數據買就得 注意唔係用其他牌子bra size去跟住買,係直頭度
narue係唔偏細,但稱唔上偏大(如果narue偏大,himico,salute s care,studio five果類深杯叫乜?)

我今日都見到有d心郁

另外想問絲打
下圍:63
上圍:(企直)85// (45度) 86// (90度)88
E65 啱唔啱?
上次去wacxxl 佢比70E我
本身搵65圍
唔該絲打

我今日都見到有d心郁

另外想問絲打
下圍:63
上圍:(企直)85// (45度) 86// (90度)88
E65 啱唔啱?
上次去wacxxl 佢比70E我
本身搵65圍
唔該絲打

絲打係唔係想買narue?係嘅話可以問問間鋪
俾個留言你參考下 好似同你身型幾相近
着咗mm半個月到 一除bra個胸會痛 有冇絲打都係咁

冇人應我
着咗mm半個月到 一除bra個胸會痛 有冇絲打都係咁

冇人應我

無帶mm 幫你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞