(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
平時自己望落對波我諗得細b
但前幾日去mm買比左個70d我 有冇咁誇張

追post見到有人推胸淋巴好似幾堅 有冇人知邊到得做

70D本身就唔係大,B唔等於細胸,D唔等於大胸,要睇埋個圍

75E望落超細 除非著低胸露到線

75e都細
到底冇鋼線嘅bra對個胸好唔好?
見有啲功能內衣冇鋼線

我諗睇size ?

尋日去mm試咗個
係無咁集中 條事線條無推得咁勁姐
其他位都一樣包住晒
我諗應該唔會唔好掛 同真係舒服

我自己就唔係日日都着集中款同wired 點都搵返日sports bra

如果得22腰就唔會細啦 一切都係比例

日日自己按摩

70E

Thankyou
見有啲功能內衣冇鋼線

我諗睇size ?

尋日去mm試咗個
其他位都一樣包住晒

我自己就唔係日日都着集中款同wired 點都搵返日sports bra

係呀咁我隔日著下先
見有啲功能內衣冇鋼線

我諗睇size ?

尋日去mm試咗個
其他位都一樣包住晒

係呀咁我隔日著下先

比個胸抖下 練下係好架 前提唔好零support 尤其大cup
無帶bra有著過satami 同周秀娜個牌子
兩款都著幾次兩邊鋼線就彎左
有無絲打有呢個問題
係咪我太厚肉定size 問題
跪求好著無帶bra

著開satami rm mm 34E
有無絲打有呢個問題
跪求好著無帶bra

我有試過mm都幾好 不過本身買左TLBC所以冇買到
有無絲打有呢個問題
跪求好著無帶bra

好怕又著兩次就彎 成三百幾蚊個
Mm我挺你系列 有無人有試過
想問夏天著一字膊,各位入面會著咩,我著開nudebra ,但唔係咁好 ,好難戴得好,之前見有代購泰國wocoal,朋友介紹peach john ,有咩好提議

咩cup size? 唔同size有唔同brand推介

啱啱見到

有無絲打有呢個問題
跪求好著無帶bra

好怕又著兩次就彎 成三百幾蚊個
Mm我挺你系列 有無人有試過

我有着依個系列其他款都幾好
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154645040018212&id=355457898211

有冇絲打試過呢個bra?
啱啱fb見到,我貪佢方便,當sport bra著嚟做運動好似幾好
但唔知會唔會壓住個胸,防礙發育
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154645040018212&id=355457898211

有冇絲打試過呢個bra?
啱啱fb見到,我貪佢方便,當sport bra著嚟做運動好似幾好
但唔知會唔會壓住個胸,防礙發育

冇着過 通常依啲對我太闊
想問咁多位絲打有咩sports bra 岩飛機場著
平胸著bra跑唔太舒服 定係是但一個牌子都ok
同埋出埋買sports bra有得試架可? 唔該曬

我着forever21 同 Nike 得塊pad果啲 個圍算窄

我着forever21 同 Nike 得塊pad果啲 個圍算窄

forever21都有咁我諗唔會太貴
唔該曬你

forever21都有咁我諗唔會太貴
唔該曬你

唔使
RM啲bra好著咩
成日去tutuanna同wacoal都搵唔到65size 有冇絲打可以話我知邊間有

成日去tutuanna同wacoal都搵唔到65size 有冇絲打可以話我知邊間有

第一頁幫到你
着咗mm半個月到 一除bra個胸會痛 有冇絲打都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞