(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
點解個個留言絲打都咁大波

我都想知

我都想知

著啱size分分鐘大兩個cup
自己家族遺傳 冇人細過C

我老母AA
不過我係食激素大嘅同揸大嘅無得講

日日食山藥粉有冇問題? 好驚會便秘

無呀,我日日早餐都食3匙,沖野飲

我目前配過奶同豆漿 仲有咩好介紹?

我都想知

我都想知

我老母AA

山藥本身雖然很溫和,但是因為含有雌性激素,如果食用過量,可能過度刺激荷爾蒙,造成子宮內膜增生,會出現生理期不順、經血不止和經痛等症狀。

原文網址:https://kknews.cc/health/2m8e6r.html

唔知日日食算唔算過量

跟個罐指示嘅份量食係無問題啦
除非一日吞半罐咁就太多

半罐飽過食飯

我都想知

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

男朋友成日都笑我,話你呀媽Aa點解生左隻乳牛

後天問題
中學同學form 3 AA成日比細兩年同學串飛機場 之後食豐胸嘢F5去到B 起碼正常啲
同班有個E cup 幾個D

而家d妹妹個個都好雙乳
我個陣得d已經係我個班最大

我都想知

我老母AA

山藥本身雖然很溫和,但是因為含有雌性激素,如果食用過量,可能過度刺激荷爾蒙,造成子宮內膜增生,會出現生理期不順、經血不止和經痛等症狀。

原文網址:https://kknews.cc/health/2m8e6r.html

唔知日日食算唔算過量

除非一日吞半罐咁就太多

半罐飽過食飯

勁飽
點解個個留言絲打都咁大波

我都想知

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

唔記得左你幾大 係咁有G 好羨慕

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

後天問題
中學同學form 3 AA成日比細兩年同學串飛機場 之後食豐胸嘢F5去到B 起碼正常啲

而家d妹妹個個都好雙乳

從來沒我份 希望生生性性 第日有我份

我都想知

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

唔記得左你幾大有G 好羨慕

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

後天問題

而家d妹妹個個都好雙乳

我都想大d
65圍真係睇落好細

我都想知

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

我老母AA

唔知日日食算唔算過量

除非一日吞半罐咁就太多

半罐飽過食飯

勁飽

諗起即刻飽左一下
葵芳mm都係夾硬塞個bra俾我
又唔係特別舒服 只係真係平satami一截
以後都唔會買

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

老實講係街見到你又唔會覺得超大,起碼唔會諗到係呢個cup
圍細嘅悲哀
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

圍細嘅悲哀

好過我得30
絲打男朋友有性福

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

後天問題

而家d妹妹個個都好雙乳

我都想大d
65圍真係睇落好細

我得60
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

我老母AA

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

頂我好羨慕 喊出黎
黎緊去台北 絲打有無台灣牌子推介

一定要去mm同modern girl (其實同一個牌子)
搵間百貨公司有曬兩間最方便 e.g.台北車站新光三越
Sales服務好好 佢睇得出我係學生仲問我budget幾多 幫我砌優惠砌到最平
唔會覺得你買唔起唔serve你咁 試10個買1個都無問題
不過可能會有少少太周到 通常會幫你撥埋肉 如果絲打唔鐘意俾人掂就講聲
Mm香港都有 但感覺台灣服務專業啲 有時間順便去埋

同埋好似齊款齊碼好多

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

圍細嘅悲哀

圍細即係背薄啦 薄背
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

你試到真係覺得舒服先買嘛 呢啲無得耳仔軟

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

後天問題

而家d妹妹個個都好雙乳

我都想大d
65圍真係睇落好細

我得60

絲打又瘦又大波
今日一開始去左The one satami
個sales 勁冷淡 覺得好dis 於是走左去尖咀mm
個服務態度個人覺得好好多
而且個bra即時睇效果都唔錯
學生原來仲有折,二人同行又減多d
一個419bra 我依家291就買到
覺得幾抵
試試效果 ok 再買多個先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞