(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
想買冇綱線唔厚墊嘅bra有冇好介紹
最好著完有縮胸效果 見通常都係啊婆款
68有啲款靚啲嘅一係就冇我碼 一係就著到有4個波

絲打咩size? Budget幾多?

70c 無限budget
符合以上條件同著得舒服就得

好少70C有縮胸款揀 68依啲垃圾你送比我都唔要

無push up/薄杯都得
我試過超薄無綱線嘅 著完出黎係我想要既效果 但會飛釘同埋太束好難抖氣
搵左好耐都搵唔啱 行過68見到薄墊無綱線又啱自己size 試都無試就買咗 著完多咗兩對波
留名
想問多樣
有咩牌子既bra唔太貴又可以收到背脊啲肉同副乳

同扁平 半球差唔多
終於有時間去咗PJ 試咗70F冇pad 同75E可拆pad
啱著個波型靚哂 多款去到G
今年多粉色係幾容易污糟
想問多樣

同扁平 半球差唔多

不嬲有紡綞波問題 好撚難睇
收靚女絲打二手bra
$100 一個

出手高啲啦,上ig 睇下市價幾多先

68 d bra洗兩洗就爛

不嬲辣殺 平買貴用好蝕

不嬲辣殺 平買貴用好蝕

連果舊少少地嘅錢都唔會比
大家覺得rm好啲定mm?
想問多樣

同扁平 半球差唔多

Thank u

去試下65D同65E,70圍hold唔實咪走曬位跟住離罩,係個圍嘅問題
關於邊到有65圍,依個po第一版有講

唔該曬絲打(?)
好彩我冇繼續買細落去 原本我有打算接受現實買32A
但反正點都係唔岩
連satami好似出名矯型都話岩岩岩,就繼續著32b
我琴日都問佢話d?我著b都離曬罩喎

sales識啲乜,靠自己好過,你上下胸圍差17-20cm,係65DE,著70鬆左成7cm,你自己諗下啦,點會fit呀,sales亂黎架
65圍係香港係難買架,真係無辦法,要買70,就試下70CD改帶啦

無知少女以為佢收我甘貴一定夠專業
所以見收我50又係32b 收我450都重係32b就信佢
加上自己其實都真係旺仔小饅頭
所以覺得32b已經俾多我,離罩都係因為太大

C杯以上就係大波嘅概念真係要改
65E同90E同樣係E,但已經係提子同西柚嘅分別

最主要自己有個朋友32C 但佢大波到,所有識佢甚至只係見過一面的人對佢印象就係大波
就算佢長期用外套掩飾,又唔著緊身衫都重會覺佢大波
所以 我覺得自己B已經係多

一係著錯碼,本身唔止70C
一係厚墊

天生骨架偏細 換細圍發現自己成70F 某啲款75E 隱藏巨乳
之前錯碼75C同D 成日扎到心口痛

睇你邊個brand 著得舒服咪邊個好

唔該曬絲打(?)
好彩我冇繼續買細落去 原本我有打算接受現實買32A
但反正點都係唔岩
連satami好似出名矯型都話岩岩岩,就繼續著32b
我琴日都問佢話d?我著b都離曬罩喎

sales識啲乜,靠自己好過,你上下胸圍差17-20cm,係65DE,著70鬆左成7cm,你自己諗下啦,點會fit呀,sales亂黎架
65圍係香港係難買架,真係無辦法,要買70,就試下70CD改帶啦

無知少女以為佢收我甘貴一定夠專業
所以見收我50又係32b 收我450都重係32b就信佢
加上自己其實都真係旺仔小饅頭
所以覺得32b已經俾多我,離罩都係因為太大

C杯以上就係大波嘅概念真係要改
65E同90E同樣係E,但已經係提子同西柚嘅分別

最主要自己有個朋友32C 但佢大波到,所有識佢甚至只係見過一面的人對佢印象就係大波
就算佢長期用外套掩飾,又唔著緊身衫都重會覺佢大波
所以 我覺得自己B已經係多

一係著錯碼,本身唔止70C
一係厚墊

天生骨架偏細 換細圍發現自己成70F 某啲款75E 隱藏巨乳
之前錯碼75C同D 成日扎到心口痛

唔係想打擊你但係70f 真係說唔上巨
只係36d 左右,大係大但唔係巨囉

不嬲辣殺 平買貴用好蝕

連果舊少少地嘅錢都唔會比

拎去食左佢仲開心
有d 想睇 絲打個32c 朋友示意圖
我都成日覺得自己對波望落好細 點先可以有多d 視覺衝擊

著緊rm 但好想試mm見咁多絲打話好著

著緊rm 但好想試mm見咁多絲打話好著

去試下啦 又唔洗錢嘅
有d 想睇 絲打個32c 朋友示意圖
我都成日覺得自己對波望落好細 點先可以有多d 視覺衝擊

視覺衝擊
1:無限push up,但唔除得bra一除就見真章
2:整大對波(隆胸/食肥佢etc)

無視覺衝突即係唔夠大,咁係惟有整大佢,或者扮大咖啦

70F唔大,70C更加唔係大 如果70C巨到咁誇張又唔係裝假狗,就一定係著錯碼
真係慘,又一個著錯 快啲教佢量尺寸導返佢入正途
究竟香港地有幾多個人係著岩

70F 香港黎講算係咁嘅
佢上面講果個我覺得有兩個可能,可能裝好多假狗又要閃閃縮縮享受人地話佢禾稈cum 珍珠,唔係就真係帶錯size
唔係邊有理由會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞