(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
呀檸絲打 你件vodaswim邊度買 幾大件 厚唔厚?

官網買呀,果陣買夠唔知us 幾錢就freeship
佢上下裝分開嘅,我上裝好似係買左xl
都岩身嘅
我買左呢款

唔厚呀,其實佢連pad 都無 都幾薄

真係好吸引 我之前買左triangl xxs諗住個top細啲視覺效果靚啲 但太薄飛釘(佢賣點明明係唔使墊都唔會走光 ) 諗緊點樣整個薄pad落去 有少少怕左online比咁貴 voda會唔會偏大塊?我個身好細 好怕太大塊去到過半身

其實我人生都係得兩套bikini
上果套又著到四個波又dur

呢套完全唔同
有大細胸點搞好
有大細胸點搞好

個bra左邊又啱啱好 但右邊有啲大有少離罩
點算

唔記得左你幾大有G 好羨慕

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

老實講係街見到你又唔會覺得超大,起碼唔會諗到係呢個cup
圍細嘅悲哀

好過我得30
絲打男朋友有性福

佢努力返黎嘅

我有叫我男朋友揸多d

後天問題
中學同學form 3 AA成日比細兩年同學串飛機場 之後食豐胸嘢F5去到B 起碼正常啲
同班有個E cup 幾個D

而家d妹妹個個都好雙乳
我個陣得d已經係我個班最大

從來沒我份 希望生生性性 第日有我份

我都想大d
65圍真係睇落好細

我得60

60想死
好似大極有限咁
鬼妹另計

升左兩cup已經好感動
其實係我以前太瘦

我明 65 我都覺得大極都好唔大
有大細胸點搞好

個bra左邊又啱啱好 但右邊有啲大有少離罩
點算

買果陣個size 要睇大果邊
細果邊就sip pad
好似係咁
留名
有冇大cup既夏天bra推介
太大塊布好熱
但左右塊布唔夠大又會走肉

我想問呢MM係台灣牌子 咁係咪台灣會買平啲
定香港撞正特價會平啲??
仲有冇其他台灣牌子係值得買?
太大塊布好熱

好難捉摸喎
我自己著bra 就無分季節
四五個扣夏天著都ok 反而係襯衫多

Mm 正常台灣買係平啲,但佢呢排做緊學生價又好似香港扺啲

Hafina! 連登絲打個個著mm 我都著過 但本身無肉 70B mm pad 超厚
而家著左Hafina 1年 條溝終於由X型 夾到一條線 感恩!
強烈推薦平胸 上胸無肉 格甩底肉既絲打試Hafina
不過要去元朗果間 元朗個姐姐跟得好好 我1,2個月就覆診一次

Mm 正常台灣買係平啲,但佢呢排做緊學生價又好似香港扺啲

咁我都仲係學生 等我搵日去睇下先 不過要返屋企自己度咗先
成個下就追po 冇做過公司嘢 一開咗個頭想繼續睇落去
太大塊布好熱

好難捉摸喎

上星期真係熱到出汁
唔想著咁濟
太大塊布好熱

好難捉摸喎

上星期真係熱到出汁
唔想著咁濟

慣左就無乜野,可能我本身無汗人 所以無乜所謂
比你地搞到好想買山藥粉
對自己個size仲係未係好滿意 理想size係大約F
另外我都有Voda swim 係我最鐘意既一套 好好著 但條褲係綁帶 有啲易甩
比你地搞到好想買山藥粉
另外我都有Voda swim 係我最鐘意既一套 好好著 但條褲係綁帶 有啲易甩

Dr chan
我果套下身唔係綁帶
其實我覺得買過voda swim 真係返唔到轉頭
其他都係bull shit
比你地搞到好想買山藥粉

Dr chan
我果套下身唔係綁帶

HI
同埋最近開始想操番勁啲 做多啲背同埋cardio
有啲驚個胸會縮 依家係around DD/E 想升到F/再大啲得唔得 準備番香港就買山藥粉
比你地搞到好想買山藥粉

Dr chan
我果套下身唔係綁帶

HI
同埋最近開始想操番勁啲 做多啲背同埋cardio
有啲驚個胸會縮 依家係around DD/E 想升到F/再大啲得唔得 準備番香港就買山藥粉

你以前減肥會唔會縮呀?
你以前減肥會唔會縮呀?

我以前都試過減肥 冇縮到 反而大左
依家係想練番tone啲 同埋自己懶西 冇練上背
上背同下背差好遠
你以前減肥會唔會縮呀?

上背同下背差好遠

咁應該唔怕,我都係咁
個最高點無變但係圍細左
結果計返仲大左
你以前減肥會唔會縮呀?

上背同下背差好遠

咁應該唔怕,我都係咁
個最高點無變但係圍細左
結果計返仲大左

好啦 決定番香港就狗衝去買山藥粉
同埋想買番個岩身既bra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞