(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
其實點解試個陣係fit size
著左無幾耐又會離罩 成日zip上去
但個波又無大過

下次驗驗 不過同佢唔算太熟
不過佢超介意其他人討論佢身材 所以我下意識認為佢應該唔會墊野

就係介意先墊,可能佢好享受人地講佢禾稈cum 珍珠掛

呢樣就唔知道佢啦
但個波又無大過

我都有呢個問題究竟係咩原因
但個波又無大過

之前睇電視節目講,
因為你試個陣係撥晒d肉入去
而且冇乜郁 自然好fit

但平時岀街成日
d肉會隨住個bra郁動 走翻去原本既位
尤其係d 厚pad/ puch up bra

跟住主持話每次去廁所都撥一撥

利申 而家用薄款 好好多 又貼肉
但個波又無大過

圍鬆啦,所以鋼圈移上去壓住對波,你試身個陣要舉高手,坐底,做唔同動作,睇下fit唔fit嘛

Yes下圍鬆都係原因之一
但個波又無大過

之前睇電視節目講,
因為你試個陣係撥晒d肉入去
而且冇乜郁 自然好fit

但平時岀街成日
d肉會隨住個bra郁動 走翻去原本既位
尤其係d 厚pad/ puch up bra

跟住主持話每次去廁所都撥一撥

利申 而家用薄款 好好多 又貼肉

唔厚pad既都會咁,睇黎試要做幾個動作先
其實有咩bra會令到個胸愈著愈大?矯型?
覺得自己戴左唔岩既bra,好似縮左水

無bra 會愈著愈大 搞笑咩
有咁嘅bra 邊有ipad
唔帶

係既應該話要集中d
點收副乳 啲橋/背心將副乳撥去前面 so what
點樣冇左副乳同個波中間條坑
點收副乳 啲橋/背心將副乳撥去前面 so what
點樣冇左副乳同個波中間條坑

著岩bra,做運動

樂觀啲諗起碼自己識揀,同埋識分岩定唔岩

係既應該話要集中d

岩size 同夠support 嘅麵可以集中返
65圍好難買冇肩帶既bra

PJ 有呀
而家有冇咩牌子做緊特價?
想買冇綱線唔厚墊嘅bra有冇好介紹
最好著完有縮胸效果 見通常都係啊婆款
68有啲款靚啲嘅一係就冇我碼 一係就著到有4個波

PJ 有呀

TLBC去到60 不過去到美國size C cup咋
想買冇綱線唔厚墊嘅bra有冇好介紹
最好著完有縮胸效果 見通常都係啊婆款
68有啲款靚啲嘅一係就冇我碼 一係就著到有4個波

絲打咩size? Budget幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞