(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
上胸圍九十度量係93-94cm
下胸圍量係80cm
想問咁係咩cup 個胸好外擴 睇過絲打張圖應係圓錐/半球
去rm佢比到80c/d
去台灣mm買過一個竟然比80f
到頭來好似成日都冇個啱著

14 cm 好似爭啲啲先c(15cm 先係c 無記錯嘅話)

呀檸絲冇記錯
下胸圍量係80cm
去rm佢比到80c/d

呀檸絲冇記錯

咁即係一路都俾sales fake我買錯size
台灣sales仲要話從來冇見過人個胸咁向前所以要俾f我 (我唔明
如果要買過晒啲啱嘅 係咪尖沙咀mm比較好
下圍67係咪著65好啲
次次買親啲sales都話70 ok 但好快著鬆
下圍67係咪著65好啲
次次買親啲sales都話70 ok 但好快著鬆

我諗65都ok,條帶有彈性咖嘛
下胸圍量係80cm
去rm佢比到80c/d

呀檸絲冇記錯

咁即係一路都俾sales fake我買錯size
台灣sales仲要話從來冇見過人個胸咁向前所以要俾f我 (我唔明
如果要買過晒啲啱嘅 係咪尖沙咀mm比較好

好似山林道有個姨姨幾好
屌你老味 無人理
真心

你本身mm都係著70E/f?

Northerly啲款都幾靚,有無sis買過呢?我見到網上啲人話平過PJ

燒到我
日本d bra真係好靚
想問下各位絲打戴3/4杯(好似係)個陣,bra邊係咪僅僅遮同粒Lin?

可能我大lin餅
無知一問
其實男仔係6xity 8ight買野係咪會有折?
上次P丁臨嚟M試 上圍去到94 95 下圍69
當時直覺覺得嗰款冇70G就買F算 另一款下面窄買咗75E
平時M後去番92 好在兩隻都冇離
想問下各位絲打戴3/4杯(好似係)個陣,bra邊係咪僅僅遮同粒Lin?

可能我大lin餅

好好笑
Btw 我都會

差少少漏lin甚至飛釘
Wa記阿姐話pj似情趣款
Wa記阿姐話pj似情趣款

唔好話wa 記似呀婆
上次P丁臨嚟M試 上圍去到94 95 下圍69
當時直覺覺得嗰款冇70G就買F算 另一款下面窄買咗75E
平時M後去番92 好在兩隻都冇離

PJ 好多款都偏細

可能我大lin餅

好好笑
Btw 我都會

差少少漏lin甚至飛釘

我無事喎,粒lin 好乖係咁個尖尖位

你本身mm都係著70E/f?

我喺pj 70F, wacoal 70E 75E同satami 70E, MM我果次試完冇買到但佢話o岩我既bra分別係75E 同 70E

冇人答我

唔知你想問咩 你問點解細左?分手加做運動瘦左細左有幾出奇
至於點解有時著70圍都岩可能有啲帶比較無彈性
啲sales 話75都岩你就咪聽佢地9up 啦 根本75係最多貨,想sell 人賣出去
(借ac問 唔係變態佬)
想問如果下胸圍67 上胸圍80應該着咩?
67未到70 但又唔係65 應該咩size先啱?
同埋喺邊買
(借ac問 唔係變態佬)
想問如果下胸圍67 上胸圍80應該着咩?
67未到70 但又唔係65 應該咩size先啱?
同埋喺邊買

可以試65C 扣最出應該ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞