(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike

自膠

搵到旺角有舖賣

佢賣緊幾錢先?

7xx到8xx一個top

我成套匯率低果陣都係9xx

咁好抵

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

其實佢係綁帶(頭盔我呢款咋,其他我唔知 )
我諗應該都ok flexible

自膠

搵到旺角有舖賣

佢賣緊幾錢先?

咁好抵

佢食水深姐 你仆街啲可以試完上網買

搵到旺角有舖賣

佢賣緊幾錢先?

咁好抵

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

但全部都係3角bikini 真係得咩 之前買過呢款 慘不忍睹

佢賣緊幾錢先?

咁好抵

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

但全部都係3角bikini 真係得咩 之前買過呢款 慘不忍睹

得,呢隻野攞專利
佢咁嘅價都唔得俾人屌死啦
想問多樣
有咩牌子既bra唔太貴又可以收到背脊啲肉同副乳

幫女女問

你哋覺得Embry Form好唔好

啲bra 普通,sales 好差
好耐之前去買,我要著32e,但係佢死都唔肯拎俾我,拎左個34d俾我,鬆到pk 我梗係唔要
後尾聽到佢話32e 擺係好底唔想拎

Sales好差 我前排去問佢有無32D 佢話無既

頂我極同意sales好差
幾個月前買左個bra 34e既
但著左幾次發現點解會壓胸但個圍又鬆鬆地
總之胸型好醜
之後先發現佢原來比左36d我
雖然我又係蠢自己比錢個陣冇check清楚
但真係好唔開心
都唔知係咪特登,冇貨又想開單
已經行左好多間啦
想搵薄款粗帶低調少少既內衣好難
頭先試Leona 佢無70e
點解想買內衣咁難...
triumph 完全無優惠既

呢兩間...我就覺得麻麻地
其實75e 唔難搵,wacoal satami peach john 都有好似係

peach John 我有試過但係覺得個碼又唔同 加上啲款有啲高調唔岩
wacoal 又未試過 之前媽媽話唔好用 如果你地推介又可以試下喎
satami 著緊 專門店啲款好呀婆 可能新界鋪太細(? 明天出九龍望下先

如果鍾意低調款去rm 睇下 9成素面款
有70e
已經行左好多間啦
想搵薄款粗帶低調少少既內衣好難
頭先試Leona 佢無70e
點解想買內衣咁難...
triumph 完全無優惠既

呢兩間...我就覺得麻麻地
其實75e 唔難搵,wacoal satami peach john 都有好似係

peach John 我有試過但係覺得個碼又唔同 加上啲款有啲高調唔岩
wacoal 又未試過 之前媽媽話唔好用 如果你地推介又可以試下喎
satami 著緊 專門店啲款好呀婆 可能新界鋪太細(? 明天出九龍望下先

如果鍾意低調款去rm 睇下 9成素面款
有70e

已經買入satami 四隻 做埋會員
新出個隻無鋼圈Sheree 系列好正 超集中
不過老實講 啲款好老套 同一個款買兩隻算了

佢賣緊幾錢先?

咁好抵

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

其實塊布細啲都會睇落大好多

咁好抵

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

得,呢隻野攞專利

我剩係想買個top 佢條bottom正唔正?

咁好抵

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

得,呢隻野攞專利

Bottom 無樣特別,我果陣係覺得都唔爭在

咁好抵

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

得,呢隻野攞專利

Bottom 無特別,我果陣係覺得都唔爭在

平胸著未款泳衣先靚呢

呢隻泳衣內置裝假狗模式

得,呢隻野攞專利

Bottom 無特別,我果陣係覺得都唔爭在

男朋友話唔準再買泳衣 仲有套triangl未着

Voda swim
想問夏天著一字膊,各位入面會著咩,我著開nudebra ,但唔係咁好 ,好難戴得好,之前見有代購泰國wocoal,朋友介紹peach john ,有咩好提議

學生去mm啦 有七定七五折
勁酸

Voda swim

好想買
想問夏天著一字膊,各位入面會著咩,我著開nudebra ,但唔係咁好 ,好難戴得好,之前見有代購泰國wocoal,朋友介紹peach john ,有咩好提議

咩cup size?

咩cup size? 唔同size有唔同brand推介
好大對

75D有無啲無咁肋又唔易sir既款
另外,咩牌子顯胸細啲,想著文青衫但我著會勁變形無晒feel 除左sportbra有無其他選擇

唔該晒絲打們

大杯要問其他身材好嘅絲打
有無絲打試過係日本買pj
款同價錢有無啲咩特別
黎緊會去日本所以想問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞