(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
我想知有無睇無鋼線比細胸女
可以唔著直頭想唔著

無wire support 成日都覺得無咁好
會越來越細

唉 我之前著有wire個啲 郁一郁又離罩
已經啱size都係咁 加上大細波
真係想貼乳貼算
大胸有冇sport bra介紹

我有朋友推介rm

呢個絲打講過rm 去到d 無佢size
其實可以去nike 睇下,我都係著nike
雖然都係會走奶 不過已經叫市面上比較fit 我頂著先
A記就算啦細到乜咁
Nike 我都唔係話好岩不過好過無
細胸過我嘅sis 可以一試

Adi個圍好鬆

Adi試過大碼都好壓胸
壓到吸唔到氣

Adi 算啦,佢就算加加大我都係覺得俾最盡b cup 著
個cup 都唔肯大
你想買大牌真係去nike 好過
Btw 其實sport bra 唔係應該要壓壓地胸咩?
唔係你果兩舊肉一定瘋狂dun 喎
我著都係紮實feel

其實我都唔係好識揀sport bra

係要少少壓架 咁先可以㩒實啲肉唔好週圍走
我想知有無睇無鋼線比細胸女
可以唔著直頭想唔著

無wire support 成日都覺得無咁好
會越來越細

唉 我之前著有wire個啲 郁一郁又離罩
已經啱size都係咁 加上大細波
真係想貼乳貼算

就咁貼我會好冇自信
想知hafina啲杯係咪偏細?
我買wacoal satami 都係70e 上胸圍88cm下胸圍67左右
而加上胸得返83 下胸65 試hafina都仲係70e先啱 但wacoal嗰個會有啲離罩

其實hafina係咩brand?點解好似好多人推咁?
其實背脊無肉,側邊都無肉撥仲洗唔洗著功能bra
依家著緊peachjohn多,間唔中著番以前買落d 功能bra,想買新bra,又怕會墮奶

睇你目的係咩
其實帶岩size 矯唔矯真係個人喜好黎

咁可能唔洗矯,戴咗一段時間無細又無大到
唔該你
我買wacoal satami 都係70e 上胸圍88cm下胸圍67左右
而加上胸得返83 下胸65 試hafina都仲係70e先啱 但wacoal嗰個會有啲離罩

台灣brand 我都係見呢到有絲推就去睇下
我想買矯型 點知佢話佢地牌子矯型款淨係去到c
同埋嗰2個店員目測我係32c 34b
32圍既e真係0睇頭

成日覺得啲款好淘寶 原來係台灣
大胸有冇sport bra介紹

我有朋友推介rm

呢個絲打講過rm 去到d 無佢size
其實可以去nike 睇下,我都係著nike
雖然都係會走奶 不過已經叫市面上比較fit 我頂著先
A記就算啦細到乜咁
Nike 我都唔係話好岩不過好過無
細胸過我嘅sis 可以一試

Adi個圍好鬆

Adi試過大碼都好壓胸
壓到吸唔到氣

Adi 算啦,佢就算加加大我都係覺得俾最盡b cup 著
個cup 都唔肯大
你想買大牌真係去nike 好過
Btw 其實sport bra 唔係應該要壓壓地胸咩?
唔係你果兩舊肉一定瘋狂dun 喎
我著都係紮實feel

其實我都唔係好識揀sport bra

其實我都唔知點先叫岩
但透唔到氣應該就唔會岩掛

32圍既e真係0睇頭

65圍都係 c都平到ipad咁

其實我都唔知點先叫岩
但透唔到氣應該就唔會岩掛

話說我初頭著nike 都係
但係著左一次洗過一次之後就無再有呢個感覺

32圍既e真係0睇頭

65圍都係 c都平到ipad咁

我32,去到F 先覺得大小小
而家H 其實望落都好似36de 咁
其實矯型意思係咪姐係包左加拿大個d肉?
唔關個墊事?
大細胸好嚴重 相差一個Cup 買bra買到灰
請問絲打們有咩建議
請問絲打們有咩建議

如果係講買bra就……就返大嗰邊黎買 另一邊加墊
但點樣改善……唔清楚
請問絲打們有咩建議

但點樣改善……唔清楚

大細胸係因為細嗰邊乳腺唔通或者細嗰個少啲乳腺 啲營養走唔到落個胸 所以要常按摩細嗰邊 疏通翻啲乳腺 同時 瞓覺可以向翻細嗰邊瞓

不過基本上係冇得救 就算好似上面講咁做 都要好長時間先會見到少少成果 但至少可以阻止差異越黎越大
請問絲打們有咩建議

但點樣改善……唔清楚

大細胸係因為細嗰邊乳腺唔通或者細嗰個少啲乳腺 啲營養走唔到落個胸 所以要常按摩細嗰邊 疏通翻啲乳腺 同時 瞓覺可以向翻細嗰邊瞓

不過基本上係冇得救 就算好似上面講咁做 都要好長時間先會見到少少成果 但至少可以阻止差異越黎越大

根本上無個bra岩
細嗰邊一定離罩
請問絲打們有咩建議

但點樣改善……唔清楚

根本上無個bra岩
細嗰邊一定離罩

呢個無計,因為你要就大果邊呀嘛

最好唔好,75好大機會對你黎講會太緊
雖然話係sister size
有得揀最好都係著返岩size

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞