(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
下圍74,上圍87,咁係咩size?

應該係75b 左右

但係75b 成日撥完肉就唔岩,好似好壓胸咁

個杯形唔岩胸型可能 或者帶得唔岩
之前有絲話rm bikini有特價我去左睇都買左套。

唔好意思 我睇左po都唔多覺
可唔可以講多次
邊到有得買同試

Rm bikini 梗係rm 有得買

乜原來平時門市都有嫁
sor 未買過rm唔知

我都係估 我都未買過
下圍74,上圍87,咁係咩size?

應該係75b 左右

但係75b 成日撥完肉就唔岩,好似好壓胸咁

撥過龍?你點撥呀?

你上圍點度?
之前係葵芳mm買bra
本身好地地試緊着開既size
但ivy一入黎就話唔岩 要我着大一cup加大一個size
我已經打左個突但見佢咁自信就算啦這試下
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
但佢堅持話啱我又話我本身個size包唔晒會有副乳
又幫我扣入一格又話有d離罩係正常
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

灣仔個姨姨幾好人,佢有幫我度size, 唔係目測就推介bra 比我,如果岩路下次考慮下灣仔啦。

絲打 灣仔邊到
淘寶呢幾日特價
我見到唔少bra旗艦店都有做緊特價
之前係葵芳mm買bra
本身好地地試緊着開既size
但ivy一入黎就話唔岩 要我着大一cup加大一個size
我已經打左個突但見佢咁自信就算啦這試下
試完已經覺得鬆同離罩
佢點幫我撥都有鬆
但佢堅持話啱我又話我本身個size包唔晒會有副乳
又幫我扣入一格又話有d離罩係正常
最衰我又冇堅持
買左洗完真係鬆到仆街
以後都唔撚幫襯佢

灣仔個姨姨幾好人,佢有幫我度size, 唔係目測就推介bra 比我,如果岩路下次考慮下灣仔啦。

絲打 灣仔邊到

懶撚到咁呢到唔啱你
早排去台灣買mm
拆左個墊好奇怪
之前有絲話rm bikini有特價我去左睇都買左套。

唔好意思 我睇左po都唔多覺
可唔可以講多次
邊到有得買同試

Rm bikini 梗係rm 有得買

乜原來平時門市都有嫁
sor 未買過rm唔知

依家d bra鋪都有賣埋。
琴日去大碼同款得返好少。
可以去睇下款既168都幾扺,我睇埋ps都成5百幾

見絲打話著開bodi,我諗絲打可以放心
日本牌子偏細極啲cup 數都無bodi 咁過份

對size間間鋪唔同逢試新牌子都試真好d,另外narue有2百幾三個bra有無人有試
淘寶呢幾日特價

之前好似有絲淘過話d料唔好,不過我歡迎勇士架
淘寶呢幾日特價

圍太細 實舖買有得試
淘寶呢幾日特價

圍太細 實舖買有得試
不過有絲打試完歡迎分享
淘寶呢幾日特價

係呀
有睇到絲打分享話直接由日本樂天買返黎,啲料會靚啲
同埋買夠錢可以免運
淘寶呢幾日特價

係呀
有睇到絲打分享話直接由日本樂天買返黎,啲料會靚啲
同埋買夠錢可以免運

日本ems送黎香港大概幾多日
我今日訂左 好期待

乜肥仔波都要戴bra
前日去左尖沙咀mm 個staff係幾好人
但係佢比親d bra我試都幾厚墊下 但佢話咁樣係岩
最後買左3個
想問厚墊會唔會對胸唔好
有個問題想問下大家...
有冇人知邊度有靚既絲質吊帶背心買
最好係象牙色/米色..好煩惱
前日去左尖沙咀mm 個staff係幾好人
但係佢比親d bra我試都幾厚墊下 但佢話咁樣係岩
最後買左3個
想問厚墊會唔會對胸唔好

你咩cup,大部分牌子c 樓下都厚pad
死症黎
追左post好耐,終於留言問下野
我自己度下胸圍75cm,上胸圍85cm,買bra一直買75b,以前一直番學要着肉色又冇乜承托既,又有寒背問題,近排買左有wire既,但成日都覺得cool到有少少緊,又未至於透唔到氣,但買大既又離罩
個size應該冇唔岩?胸型應該係半圓
sales話25歲前仲有得發育我就日日做豐胸運動,戴岩矯形bra都可以大啲?
想問有咩bra推介?
遲啲會去英國,果邊又有冇咩牌子岩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞