(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike

有興趣

包膠一下
比你地搞到好想買山藥粉
對自己個size仲係未係好滿意 理想size係大約F
另外我都有Voda swim 係我最鐘意既一套 好好著 但條褲係綁帶 有啲易甩

Dr chan
我果套下身唔係綁帶
其實我覺得買過voda swim 真係返唔到轉頭
其他都係bull shit

因為vodaswim唔係一塊布,係有個moulded cup定左個型,咪會推得個胸好啲囉,布無力架嘛

兔兔絲連voda 都有研究 我無深究
佢著得我靚我就唔理

其實我人生都係得兩套bikini
上果套又著到四個波又dur

呢套完全唔同

但你32H着佢state嘅32F啱 我有機會連佢XS都大
好想cheapcheap買件HnM自己加墊算 Triangl賣咁貴最後又係飛釘自己加仲要勁難加

呢套完全唔同

好想cheapcheap買件HnM自己加墊算 Triangl賣咁貴最後又係飛釘自己加仲要勁難加

不如你試下兔兔絲講果隻,唔係外國人出可能個size 會細返啲

呢套完全唔同

唔同架,你買布果啲再自己加墊 同 著voda果類有模嘅杯,模杯一定好力過布,布係點整都整唔到咁集中

好想買bikini
但肚有肉唔敢著
比你地搞到好想買山藥粉
對自己個size仲係未係好滿意 理想size係大約F
另外我都有Voda swim 係我最鐘意既一套 好好著 但條褲係綁帶 有啲易甩

Dr chan
我果套下身唔係綁帶
其實我覺得買過voda swim 真係返唔到轉頭
其他都係bull shit

因為vodaswim唔係一塊布,係有個moulded cup定左個型,咪會推得個胸好啲囉,布無力架嘛

兔兔絲連voda 都有研究 我無深究
佢著得我靚我就唔理

咁真係要研究下

呢套完全唔同

不如你試下兔兔絲講果隻,唔係外國人出可能個size 會細返啲

唔一定依個牌子,搵啲又係有個模定左型嘅,唔係布嘅款,應該都會好好多

我個身好細 好驚塊布太大塊

呢套完全唔同

唔一定依個牌子,搵啲又係有個模定左型嘅,唔係布嘅款,應該都會好好多

我依家係會要剪細塊pad

呢套完全唔同

唔同架,你買布果啲再自己加墊 同 著voda果類有模嘅杯,模杯一定好力過布,布係點整都整唔到咁集中

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩
但係啲人望胸多過望我肚腩
我睇唔到肚腩就當無 自欺欺人
Btw大家如果想長着先好買泰國好便果啲 我有三套三套都係着三次倒就bye得bye 好快wear

有興趣

包膠一下

有冇歐美牌子strapelsss bra唔會sin 行全日街都唔會sin,最好有少少push up

呢套完全唔同

旺角試左voda先囉,試又唔洗俾錢,太大咪唔買

冇追po
旺角邊度可以買
Mark低曬d 絲打先
追左一半post 頂唔順要中途加入
呢排打算換新bra
之前係regina買左有鋼線到無鋼各一
開頭都無乜野
用用下開始烏低身就有啲離
同埋再之前上網睇比例度係c cup
無啦啦regina sell到我用e

仲有懷疑之前成日著sport bra同uniqlo啲背心bra
啲肉有啲推左落背
背好似變厚左

想試啲薄身 唔需要push up 同著返好啲背肉既牌子介紹?

有興趣

包膠一下

以前唔識烏低身著bra 影響到個胸型

呢套完全唔同

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

今日買咗bikini 大碼90-95勉強冇露Lin不過效果唔好 想知邊到有light pad攝入杯位
不過個屎忽大到 38吋

呢套完全唔同

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

冇胸唯有操腹同腰
有冇歐美牌子strapelsss bra唔會sin 行全日街都唔會sin,最好有少少push up

TLBC 我誠意推介 不過只限細杯 大過CD都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞