(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
Narue
日本牌子個cup位有無偏大/小?
淘寶訂無得試

上面有絲打re過

Narue
淘寶訂無得試

上面有絲打re過

(借ac問 唔係變態佬)
想問如果下胸圍67 上胸圍80應該着咩?
67未到70 但又唔係65 應該咩size先啱?
同埋喺邊買

可以試65C 扣最出應該ok

thx邊度買65好?
之前有絲話rm bikini有特價我去左睇都買左套。
Narue
淘寶訂無得試

上面有絲打re過

買得開心啲 narue嘅圍真心靚

燒親你唔好意思
Narue
淘寶訂無得試

上面有絲打re過

買得開心啲 narue嘅圍真心靚

同埋喺邊買

thx邊度買65好?

第一頁有好多選擇

燒親你唔好意思

笑死

見絲打話著開bodi,我諗絲打可以放心
日本牌子偏細極啲cup 數都無bodi 咁過份
同埋喺邊買

thx邊度買65好?

第一頁有好多選擇

thank you

我都有去,但d款真係。。。
我前幾日去左6ixty8ight買左個bra
但係唔岩size 想問下咁多位絲打
係咪可以去換size架
我前幾日去左6ixty8ight買左個bra
但係唔岩size 想問下咁多位絲打
係咪可以去換size架

68 送都唔要
我想問去日本買bra邊間好同埋會有我size
本身著開satami 32F(但其實係66圍)
見到其他絲打話日本bra靚我都想買
黎緊會去東京
下圍74,上圍87,咁係咩size?

唔好意思 我睇左po都唔多覺
可唔可以講多次
邊到有得買同試

可唔可以講多次
邊到有得買同試

Rm bikini 梗係rm 有得買

應該係75b 左右
我想問去日本買bra邊間好同埋會有我size
本身著開satami 32F(但其實係66圍)
見到其他絲打話日本bra靚我都想買
黎緊會去東京

好似大部分都有,第一頁果啲65圍應該有啲日本jp 都有?

可唔可以講多次
邊到有得買同試

Rm bikini 梗係rm 有得買

乜原來平時門市都有嫁
sor 未買過rm唔知

應該係75b 左右

但係75b 成日撥完肉就唔岩,好似好壓胸咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞