(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike

條link係點嫁
搵唔到
可能係我唔識

條link係點嫁
搵唔到
可能係我唔識

條link係點嫁
搵唔到
可能係我唔識

背脊好多肉 副乳好勁 有冇咩牌子嘅bra好著
平時著開34B緊緊地
有無做咩workout動作可以減胸
bodibra已經着緊65j 但都壓胸
我覺得我既骨架真係負荷唔到喇好辛苦

成身減一定減到胸,你負荷唔到唔應該減胸係要強化條腰同core 喎

利申32H 負荷還好

真係好多sales 都好垃圾,為左賣啲賣唔出嘅size 格硬話岩都有

成身減一定減到胸,你負荷唔到唔應該減胸係要強化條腰同core 喎

利申32H 負荷還好

我已經一星期最少4日帶氧運動 其他都瘦左 唯獨想減既胸同腳無
同埋有做背肌希望無咁寒背 但只係改善左好少好少

利申32H 負荷還好

我已經一星期最少4日帶氧運動 其他都瘦左 唯獨想減既胸同腳無

做core 同腰嘅訓練,帶氧build up 唔到肌肉無鬼用

利申32H 負荷還好

做core 同腰嘅訓練,帶氧build up 唔到肌肉無鬼用

唔係要消脂咩減胸🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞