(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
今日一開始去左The one satami
個sales 勁冷淡 覺得好dis 於是走左去尖咀mm
個服務態度個人覺得好好多
而且個bra即時睇效果都唔錯
學生原來仲有折,二人同行又減多d
一個419bra 我依家291就買到
覺得幾抵
試試效果 ok 再買多個先

我幾件前去過3-4間satami可以間間都西
覺得幾抵

我幾年前去過3-4間satami可以間間都西
覺得幾抵

西到呢 仲要一開始就問你係唔係VIP

男朋友成日都笑我,話你呀媽Aa點解生左隻乳牛

後天問題
中學同學form 3 AA成日比細兩年同學串飛機場 之後食豐胸嘢F5去到B 起碼正常啲
同班有個E cup 幾個D

而家d妹妹個個都好雙乳
我個陣得d已經係我個班最大

從來沒我份 希望生生性性 第日有我份

我都想大d
65圍真係睇落好細

我得60

60想死
好似大極有限咁
鬼妹另計

升左兩cup已經好感動
其實係我以前太瘦

我都想知

著啱size分分鐘大兩個cup
自己家族遺傳 冇人細過C

我老母AA
不過我係食激素大嘅同揸大嘅無得講

日日食山藥粉有冇問題? 好驚會便秘

無呀,我日日早餐都食3匙,沖野飲

我目前配過奶同豆漿 仲有咩好介紹?

溝芝麻糊都得架,溝乜都無所謂,就你自己方便姐,最緊要岩味唔係難飲就得

有諗過好唔好溝落綠茶度 好鐘意飲茶
覺得幾抵

我上次係mm買左個個圍好窄得56倒改都唔使改折完220好開心
覺得幾抵

西到呢 仲要一開始就問你係唔係VIP

你地去邊間呀?我去葵芳搵ice,都ok後生

唔記得左你幾大有G 好羨慕

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

老實講係街見到你又唔會覺得超大,起碼唔會諗到係呢個cup
圍細嘅悲哀

圍細即係背薄啦 薄背

32 其實唔算太薄嘅

我老母AA
不過我係食激素大嘅同揸大嘅無得講

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

頂我好羨慕 喊出黎

首先搵個男朋友,然後揸大佢
佢成日都話自己係神之手

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

圍細嘅悲哀

好過我得30
絲打男朋友有性福

佢努力返黎嘅
葵芳mm都係夾硬塞個bra俾我
又唔係特別舒服 只係真係平satami一截
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

覺得幾抵

我係由山林道mm轉用the one satami嘅
mm都好 不過呢排覺得啲新款唔fit自己 所以去咗試satami
其實係幾西 不過我無視佢嘅西 因為我覺得佢算專業
喺佢推薦下買咗一個有史以黎最滿意嘅bra 著完胸型又靚 又啱身 款又靚 又舒服
即刻對呢個牌子加分
我就覺得睇牌子冇乜意思 最緊要識分點樣係啱自己 同埋唔好比啲唔好嘅sale氹到
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

我係遺傳
我媽34G
後天而家努力緊

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

圍細嘅悲哀

32F/G 仲細過另一款34E
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

山林道果個姨姨係短曲頭髮帶眼鏡,四五十歲到啦
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

山林道果個姨姨係短曲頭髮帶眼鏡,四五十歲到啦

我都唔記得左叫咩名 係佢呀 好pro
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

投訴佢啦屌 真係垃圾sales黎
以後都唔會買

夾硬塞 有無睇佢咩名

係咪戴眼鏡果個?

投訴佢啦屌 真係垃圾sales黎

我退錢後冇再係葵芳買
出尖沙咀成日冇新
最後最新果個係灣仔買

有興趣
無買開貴又好帶既bra,
之前有frd 比coupon 就去左regina miracle
以前帶開32c, 肥左之後帶34c
最後係個到買佢比左32e 我
個人覺得幾好著,又薄又托得幾好包得靚
絲打們對rm 有無d 咩評價
利申:無追post

我覺得rm幾好著 想試下mm

rm忠實粉絲 但我剩係着佢素面個款 但包得冇咁好 個條帶比較窄

我覺得rm好舒服同埋個胸形會好睇左

個胸形真係
我帶左大概2個月左右,覺得包得勁靚仲好似大左少少,唔知係咪因為推到背隻d 肉靚左

我都覺得大左 同埋我都係有推到背隻啲肉不過依家個size已經滿意

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞