(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike

係member 定做緊promotion ? 見到mtr個廣告好似幾舒服咁 鍾意佢素面

洗唔洗帶佢寄過嚟個張生日優惠 想而家狗衝去買 最後1日

hollister
hollister

依啲只會買泳衣
hi 又是我
hi 又是我

有無絲有買過銅鑼灣蔡太 好似好出名咁
大家覺得點
利申:ipad想豐胸
有無絲有買過銅鑼灣蔡太 好似好出名咁
大家覺得點
利申:ipad想豐胸

唔講佢啲bra 有無用,人格有問題
係接受到佢可以拉開試身室塊野俾其他人睇你個胸咁唔受尊重嘅你可以試下嘅
hi 又是我

真係幾靚
但係剛試完依個款band size偏大一碼
原來個網下面既review有寫 我冇睇
退貨換過個

hi 又是我

真係幾靚
但係剛試完依個款band size偏大一碼
原來個網下面既review有寫 我冇睇
退貨換過個

點會
你哋覺得Embry Form好唔好

啲bra 普通,sales 好差
好耐之前去買,我要著32e,但係佢死都唔肯拎俾我,拎左個34d俾我,鬆到pk 我梗係唔要
後尾聽到佢話32e 擺係好底唔想拎

啲bra 普通,sales 好差
好耐之前去買,我要著32e,但係佢死都唔肯拎俾我,拎左個34d俾我,鬆到pk 我梗係唔要
後尾聽到佢話32e 擺係好底唔想拎

Sales好差 我前排去問佢有無32D 佢話無既
我去個時態度幾好
不過唔知點解返到屋企冇咗個bra
Pj既strapless bra點睇

點會

覺得佢好惡 之前去勁大聲喝我試佢揀既bra
65A應該買咩brand
成日搵唔到岩size bra
65A應該買咩brand
成日搵唔到岩size bra

第一頁有專for 65圍part
Pj既strapless bra點睇

着過workbra strapless唔好着

點會

覺得佢好惡 之前去勁大聲喝我試佢揀既bra

我第一次去果時又冇 不過果陣冇乜人得我一個

我琴日去葵芳mm個啊姨都幾好 帶眼鏡短頭髮
第一次買

我今日去諗住第一次去買下
又係個個ee
我覺得超唔好啵!!
原來mm特價款冇得改帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞