(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
有冇人討論下peach john

Peach john 除左days 系列無咩討論價值

我覺得no bra bra都好正

個bridge 位好似麻麻地,承托應該唔係幾好
頭盔,等兔兔絲解畫

bridge位無毛病,days系列E-G都係咁

只係唔出大杯嘅款(G以上),杯數可能唔足,差小小咁

即係no bra bra 都ok??
追左post好耐,終於留言問下野
我自己度下胸圍75cm,上胸圍85cm,買bra一直買75b,以前一直番學要着肉色又冇乜承托既,又有寒背問題,近排買左有wire既,但成日都覺得cool到有少少緊,又未至於透唔到氣,但買大既又離罩
個size應該冇唔岩?胸型應該係半圓
sales話25歲前仲有得發育我就日日做豐胸運動,戴岩矯形bra都可以大啲?
想問有咩bra推介?
遲啲會去英國,果邊又有冇咩牌子岩?

相差10cm 應該A cup 先岩喎
覺得緊可能係條帶無乜彈性,咁你可能要試下80
都有可能你唔慣cool 果個感覺都唔奇
帶岩bra 就會大

或者可以試下加扣 因為大一個圍其實連個杯都會大埋架 even同cup

得A咁大鍋

都唔係好大獲姐

推返好分分鐘有B呀

有咩bra可以推番副乳入去?
追左post好耐,終於留言問下野
我自己度下胸圍75cm,上胸圍85cm,買bra一直買75b,以前一直番學要着肉色又冇乜承托既,又有寒背問題,近排買左有wire既,但成日都覺得cool到有少少緊,又未至於透唔到氣,但買大既又離罩
個size應該冇唔岩?胸型應該係半圓
sales話25歲前仲有得發育我就日日做豐胸運動,戴岩矯形bra都可以大啲?
想問有咩bra推介?
遲啲會去英國,果邊又有冇咩牌子岩?

帶岩bra 就會大

或者可以試下加扣 因為大一個圍其實連個杯都會大埋架 even同cup

得A咁大鍋

都唔係好大獲姐

推返好分分鐘有B呀

單靠bra唔夠架 按下摩 做下集中運動

帶岩bra 就會大

得A咁大鍋

都唔係好大獲姐

推返好分分鐘有B呀

我着mm pj 同 TLBC
單靠bra唔夠架 按下摩 做下集中運動
有冇人討論下peach john

頭盔,等兔兔絲解畫

我無試過呀,我話bridge無野咋,其他方面可能唔得都唔定呢
EF貌似係幼帶,幼過days E-G好多
你去試下再返黎報告

瘦撚着開pj b or c
幼帶粗帶對我嚟講分別唔大
其實係90度定45度好啲
係咪要返胸形先話決定邊個準啲

我波上面冇乜肉 所以我先90度度
真係差好遠又最接近結果
Btw 65c波真係好細

(借ac問 唔係變態佬)
想問如果下胸圍67 上胸圍80應該着咩?
67未到70 但又唔係65 應該咩size先啱?
同埋喺邊買

可以試65C 扣最出應該ok

頭先去左pj 佢叫我着65F
佢話啲size唔同得外面比 唔一樣的
睇返其他絲打都講佢係偏細
我着佢65E包唔貼哂 但65F就“銀“胸骨
而且冇拆pad 有少少虛位 未貼哂
咁應該買咩size

頭盔,等兔兔絲解畫

我無試過呀,我話bridge無野咋,其他方面可能唔得都唔定呢
你去試下再返黎報告

我都係 下次去試下先

頭盔,等兔兔絲解畫

你去試下再返黎報告

我都係 下次去試下先

我着咗兩年年pj
覺得no bra bra 同 work bra都幾舒服

頭盔,等兔兔絲解畫

你去試下再返黎報告

我都係 下次去試下先

我着咗兩年年pj

Work bra 偏細接近兩個cup
前日去左尖沙咀mm 個staff係幾好人
但係佢比親d bra我試都幾厚墊下 但佢話咁樣係岩
最後買左3個
想問厚墊會唔會對胸唔好

你咩cup,大部分牌子c 樓下都厚pad
死症黎

70C / 75B
宜家tutuana最細都係得70

你去試下再返黎報告

我都係 下次去試下先

我着咗兩年年pj

我workbra 着D窄 days着C

係啊 我都搵唔到65
前日去左尖沙咀mm 個staff係幾好人
但係佢比親d bra我試都幾厚墊下 但佢話咁樣係岩
最後買左3個
想問厚墊會唔會對胸唔好

你咩cup,大部分牌子c 樓下都厚pad
死症黎

70C / 75B

所以唔係staff 嘅問題 呢個無法

係啊 我都搵唔到65

65 成日都被遺棄

你去試下再返黎報告

我都係 下次去試下先

我着咗兩年年pj

所以話呢

你去試下再返黎報告

我都係 下次去試下先

我着咗兩年年pj

所以話呢

所以話呢
大胸有冇sport bra介紹

我有朋友推介rm

我有朋友推介rm

呢個絲打講過rm 去到d 無佢size
其實可以去nike 睇下,我都係著nike
雖然都係會走奶 不過已經叫市面上比較fit 我頂著先
A記就算啦細到乜咁
Nike 我都唔係話好岩不過好過無
細胸過我嘅sis 可以一試

係啊 我都搵唔到65

好悲哀 究竟仲可以去邊買65

係啊 我都搵唔到65

好悲哀 究竟仲可以去邊買65

可以去第一版睇 65唔算太難搵架啦

我有朋友推介rm

呢個絲打講過rm 去到d 無佢size
其實可以去nike 睇下,我都係著nike
雖然都係會走奶 不過已經叫市面上比較fit 我頂著先
A記就算啦細到乜咁
Nike 我都唔係話好岩不過好過無
細胸過我嘅sis 可以一試

Adi個圍好鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞