(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
有無做咩workout動作可以減胸
bodibra已經着緊65j 但都壓胸
我覺得我既骨架真係負荷唔到喇好辛苦

成身減一定減到胸,你負荷唔到唔應該減胸係要強化條腰同core 喎

利申32H 負荷還好

我已經一星期最少4日帶氧運動 其他都瘦左 唯獨想減既胸同腳無
同埋有做背肌希望無咁寒背 但只係改善左好少好少

做core 同腰嘅訓練,帶氧build up 唔到肌肉無鬼用

唔係要消脂咩減胸🤔

咁既然你都減唔到胸,咪強化條腰個suppprt
留名學野
(我係男, 認真睇一定瞌眼訓)
Gf去MM買
我之前曾經都係lower back痛,加埋坐骨神經痛
睇過醫生,佢話其實唔關個胸事,即使我係ipad 我咁嘅姿勢都係會有咁嘅結果(佢真係exact7ly 咁同我講 )
不過佢有話如果我好困擾,覺得真係個胸做成嘅可以試下refer 我去睇下有無需要縮胸
最尾我改左姿勢無再痛

各位絲打腰痛唔好第一件事去諗係咪個胸太大,而係睇下自己姿勢
好困擾記得去求助醫生,唔好自己無限FF 個胸細左就唔會再痛

絲打你係睇脊醫定推拿針灸果d?
我長期左邊膊+背痛
唔知係bra唔岩定姿勢唔好
我之前曾經都係lower back痛,加埋坐骨神經痛
睇過醫生,佢話其實唔關個胸事,即使我係ipad 我咁嘅姿勢都係會有咁嘅結果(佢真係exact7ly 咁同我講 )
不過佢有話如果我好困擾,覺得真係個胸做成嘅可以試下refer 我去睇下有無需要縮胸
最尾我改左姿勢無再痛

各位絲打腰痛唔好第一件事去諗係咪個胸太大,而係睇下自己姿勢
好困擾記得去求助醫生,唔好自己無限FF 個胸細左就唔會再痛

絲打你係睇脊醫定推拿針灸果d?
我長期左邊膊+背痛
唔知係bra唔岩定姿勢唔好

我係睇街症 最簡單嘛,又其實唔知邊個位出事
終於自己度左
下圍72cm 上圍86cm
應該着B定C
而家有冇咩牌子做緊特價?

Mm今個月有student discount同mothers day discount

終於自己度左
下圍72cm 上圍86cm
應該着B定C

肯自己郁手度胸嘅絲打都係
試下70C啦,75B太鬆,扔撚左佢
著一排70C啲肉歸位返,話唔定可以變70D 甚至E

Thank u
想問多樣
有咩牌子既bra唔太貴又可以收到背脊啲肉同副乳
想問多樣
有咩牌子既bra唔太貴又可以收到背脊啲肉同副乳

做下exercise都可以減背
想買冇綱線唔厚墊嘅bra有冇好介紹
最好著完有縮胸效果 見通常都係啊婆款
68有啲款靚啲嘅一係就冇我碼 一係就著到有4個波

絲打咩size? Budget幾多?

70c 無限budget
符合以上條件同著得舒服就得
想買冇綱線唔厚墊嘅bra有冇好介紹
最好著完有縮胸效果 見通常都係啊婆款
68有啲款靚啲嘅一係就冇我碼 一係就著到有4個波

絲打咩size? Budget幾多?

70c 無限budget
符合以上條件同著得舒服就得

好少70C有縮胸款揀 68依啲垃圾你送比我都唔要
有冇真肥婆係度
著緊wacoal 95D都要加兩個扣

我琴日去葵芳mm個啊姨都幾好 帶眼鏡短頭髮
第一次買

我琴日去葵芳mm個啊姨都幾好 帶眼鏡短頭髮
第一次買

話時話縮胸手術要幾錢,可以係邊度做?
由細到大個胸都比正常大,中學個時已經有E...
著衫真心樣衰,一至兩個星期會有一次戴運動bra,個胸睇落細左,著起衫都似返個人

利申:38G.....而家應該唔只

絲打你個人本身肥定瘦 G好誇張
唔好縮啦好多人想恨都恨唔到

我本身都肥既(唔係肥到好厲害個隻),而家都減緊。同事都話我睇後面都唔係好肥,但一睇前面(個胸Lon 高哂件衫)就好似大肥婆咁

前排做左胸推淋巴,按左邊特別痛,佢話我成日左邊咩袋所以淋巴會塞得勁啲,搞到推完之後變左大細波

想變大既絲打真係可以試下做胸淋巴

想知邊到有得做胸淋巴
著衫真心樣衰,一至兩個星期會有一次戴運動bra,個胸睇落細左,著起衫都似返個人

我本身都肥既(唔係肥到好厲害個隻),而家都減緊。同事都話我睇後面都唔係好肥,但一睇前面(個胸Lon 高哂件衫)就好似大肥婆咁

前排做左胸推淋巴,按左邊特別痛,佢話我成日左邊咩袋所以淋巴會塞得勁啲,搞到推完之後變左大細波

男人肥仔波可唔可以推返平佢

想知邊到有得做胸淋巴

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞