(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講

1001 回覆
22 Like 5 Dislike

其實我人生都係得兩套bikini
上果套又著到四個波又dur

呢套完全唔同

但你32H着佢state嘅32F啱 我有機會連佢XS都大
好想cheapcheap買件HnM自己加墊算 Triangl賣咁貴最後又係飛釘自己加仲要勁難加

唔同架,你買布果啲再自己加墊 同 著voda果類有模嘅杯,模杯一定好力過布,布係點整都整唔到咁集中

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩
但係啲人望胸多過望我肚腩
我睇唔到肚腩就當無 自欺欺人

今日買咗bikini 大碼90-95勉強冇露Lin不過效果唔好 想知邊到有light pad攝入杯位
不過個屎忽大到 38吋

大屎忽先正呀!!我都想我個屎忽大!!
絲打去做下squats lunges個啲 總之做下啲butt workout
著起牛仔褲上黎都靚啲
反而想知邊到有靚既大size bralette買
我行左好多間 最後係PINK搵到 真係想死 到到啲bralette都好似塊布咁

呢套完全唔同

好想cheapcheap買件HnM自己加墊算 Triangl賣咁貴最後又係飛釘自己加仲要勁難加

唔同架,你買布果啲再自己加墊 同 著voda果類有模嘅杯,模杯一定好力過布,布係點整都整唔到咁集中

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

今日買咗bikini 大碼90-95勉強冇露Lin不過效果唔好 想知邊到有light pad攝入杯位
不過個屎忽大到 38吋

絲打去做下squats lunges個啲 總之做下啲butt workout
著起牛仔褲上黎都靚啲

Light pad葵廣有啲賣泳衣嘅店或者一田泳衣部都有
追左一半post 頂唔順要中途加入
呢排打算換新bra
之前係regina買左有鋼線到無鋼各一
開頭都無乜野
用用下開始烏低身就有啲離
同埋再之前上網睇比例度係c cup
無啦啦regina sell到我用e

仲有懷疑之前成日著sport bra同uniqlo啲背心bra
啲肉有啲推左落背
背好似變厚左

想試啲薄身 唔需要push up 同著返好啲背肉既牌子介紹?

反而想知邊到有靚既大size bralette買
我行左好多間 最後係PINK搵到 真係想死 到到啲bralette都好似塊布咁

Bralette通常係咁 自己加

有興趣

包膠一下

呢套完全唔同

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

不過個屎忽大到 38吋

著起牛仔褲上黎都靚啲

我都覺大屎忽好撚正
我覺得正過有波
腰+屎忽 行步路都贏

其實唔會,不過睇你揀唔揀擇
去到G 都仲有得揀
H 就真係開始難買

我覺得正過有波
腰+屎忽 行步路都贏

其實why not both
Even why not three

呢套完全唔同

32H 呀

32H 好大
我都想有咁大
努力d先得

老實講係街見到你又唔會覺得超大,起碼唔會諗到係呢個cup
圍細嘅悲哀

好過我得30
絲打男朋友有性福

佢努力返黎嘅

我有叫我男朋友揸多d

有無絲打知道mm個學生優惠做到幾時?減緊肥想月尾先去買

我覺得最正嘅地方係佢唔係死夾爛夾
對波無乜負擔嘅情況下提升到
同埋望落好圓渾
想睇多啲效果圖voda swim 台灣好似有ig

佢話未定幾時完

我覺得最正嘅地方係佢唔係死夾爛夾
對波無乜負擔嘅情況下提升到
同埋望落好圓渾
想睇多啲效果圖voda swim 台灣好似有ig

台灣妹唔知會唔會自己再加
有見過有個女仔着得太大但都照升cup但就好假同個胸下圍有啲離
唔知7月4會唔會又有折呢 好心動

原來啲圖會過期

呢套完全唔同

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

不過個屎忽大到 38吋

著起牛仔褲上黎都靚啲

想問下平時你地係邊到買bikini多?
我唔敢上網買,未試過上身睇效果怕買錯
想有實體店試

佢話未定幾時完

唔該絲打

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

不過個屎忽大到 38吋

著起牛仔褲上黎都靚啲

想有實體店試

今日去咗荃灣一田買 七折緊
自己嗰套原價五百幾減到三百五
有冇歐美牌子strapelsss bra唔會sin 行全日街都唔會sin,最好有少少push up

TLBC 我誠意推介 不過只限細杯 大過CD都冇

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

不過個屎忽大到 38吋

著起牛仔褲上黎都靚啲

想有實體店試

rm上幾個禮拜做緊169/set
好撚抵

但我上年正價買咗套
覺得都幾挺唔會走位

好想買bikini
但肚有肉唔敢著

我都大肚腩

不過個屎忽大到 38吋

著起牛仔褲上黎都靚啲

想有實體店試

rm上幾個禮拜做緊169/set
好撚抵

但我上年正價買咗套
覺得都幾挺唔會走位

買左套triangl個款靚但唔挺
有幾套泰國bikini 完全唔come着
Rm有試過但塊布有啲大
H&M都ok 幾平有細size
我一般鐘意着細件啲睇落大啲
我試過igshop買基本上全是伏 之後冇再買過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞