一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
有無人做過einxel plus係咪真係收到毛孔
喺炮台山 / 北角嗰邊,單次收費,唔hard sell
https://www.instagram.com/skinbeauty0101/
有無人上過「美莊園 」
想知Hard 唔hard sell
會唔會好伏
有無絲打可以分享下
試過地鐵站被sell $98
唔帶錢同卡上去 做完佢sell我 我話冇帶錢就走人

以後都唔會喺條街度做問卷
Lumiere
以前睇過評語呢間唔係好sell先上去,開頭都真係唔算太hard sell
上年開始無咗大陸閪嚟之後佢哋可能見唔夠客,做緊treatment sell都算,做完仲俾個sales捉入房再sell,唔簽佢單就閪鳩人面

利申共用ac非巴扮絲
係佢度脫緊毛
唔算hard sell
但價錢算貴
原來呢度都有人買過hyggespa,我不孤單
最初見佢係黃店先幫襯,但其實佢啲staff感覺都唔黃。第一次試做完買咗兩萬蚊,第二三次上去就覺得中伏,每次都會sell!!!
Facial好貴啊,又唔值,諗住用埋嚟按摩算!起碼啲姐姐用心按
試過做呢間 雖然黃但覺得好差
剩低好多次都決定唔再上去算
一來成日要等好耐,明明準時去,都要等成半個鐘-9個字先有得做,啲time management 超差
二係佢針清好痛,佢洗完面就直接同你清,唔會同你磨沙同蒸面果啲,清完唔會做消炎
如果真係想塊面好 可以幫襯其他黃店
去之前無見到hygge負評
諗住貴少少但環境舒服都可以接受

信咗佢話佢係唔hardsell 買咗幾萬蚊credit
點知同絲打一樣 之後差唔多次次上去都sell

一係sell你再買多幾萬credit
一係sell你買萬幾兩萬起跳既facial package 仲要sell完一款又sell另一款

根本就唔比你舒舒服服用你真金白銀比咗錢買既credit

佢當啲客係提款機?

絲打你仲有幾多剩
唔想再去但又唔想蝕比佢
我未試過其他所以唔知應該係點
淨係試過一次海藻矽針
嚟緊想試aqua peel
正常程序應該係點?
正常應該係洗完面,之後磨砂,再蒸面打開左毛孔先針清,咁會易啲清,而加疫情唔俾蒸面,有啲鋪好啲就幫你用暖水fu一fu個鼻咁,就算skip蒸面,我諗最基本都要磨一磨砂掛

清完有啲鋪會用電療消炎有啲就用爽膚水,之後再做你揀果隻項目

想問下你而加重要唔要等好耐先有得入去做
我年幾前做,約平日下午,準時開始
有貓店主
萬幾啊 佢話可以一個直系親屬share
不過我應該都係自己做按摩算
次次去都好準時有得做
無論係平日定假期
聽人講: Y_u beauty 無效同hardsell
Nano beauty
hard sell到仆街
個肥婆同佢講左唔需要都仲話不如你買個咩咩咩plan
幫襯左2次
消完黑頭無消過咁
einxel plus去凹凸洞有效d
我都想知
Yanki 日瑩

買咗個package 胸部護理,係幾好有效果嘅
跟住你開始咗個療程冇幾耐,就話你個胸有咩問題,叫你加第二個package,你唔加,個負責人就勁閪咁話你嘥晒啲錢,眼尾都唔望你,似佢係個客你要求佢俾treatment 你做咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞