一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
格硬渣住我張卡黎碌
大學嗰時買左package覺得有伏無再去
我grad左5年都黎緊
佢都仲打緊黎叫我用埋d package
今日先打完黎
想知有冇人去過k spa 其安堂?
見佢個試做價好心動, 又近公司可以放工去
但唔知會唔會好hard sell
有冇邊間做underarm 美白推介
中環黃店eris 唔知乜
有冇人試過Inner Beaute?
同問有冇絲試過inner beaute?
見林秀怡開 佢又係黃
有d想試佢按摩個6月promo
D.skin

Join左眼袋槍但完全冇效果 好廢
Sell唔到你就會黑面
平時做開間Aqua peel$488
Aqua peel +納米水光槍$748
想問下呢個價其實算唔算average?
見佢可以單次收費就無再搵過第二間所以唔係太知價
唔算好hard sell
之前唔知上咗去
原來係某藍店嘅sub-brand 嚟
唔過500個人覺得幾抵
不過做完真係乾淨咗都抵嘅
上年咩都唔識見佢話咩全港唯一可更換獨立頭aqua peel
比朋友笑我黑頭多去試下
又見佢好多kol推介應該好啦
點知做完個1700之後 就拉你入間房仔
瘋狂hard sell 我話我學生無錢
佢話 就係知你學生 所以我地依家有個學生plan好抵㗎
平左成萬 我話唔洗啦
佢就話其實你淨係做得做一次,之後唔做黑頭會繼續出,姐係等於無用,你只係嘥咗今日嘅錢
我真係無錢,佢夠膽死叫我打電話問朋友姐住先
有無$500起身,落住訂都得
我話我無淨係帶夠1700
我又驚佢唔比我走 我話 一係你比我落去撳機啦
佢如果你而家離開咗就冇優惠價俾你㗎啦
我算啦我真係無錢呀 你sell我都無用
之後出到去所有員工黑面
Hardsell到on9....
究竟d kol可唔可以了解下間美容院
會收街客幾錢先接sponsor?
唔好見到有facial做就9衝
Dream beauty pro
細細個嗰陣去做過 明明個promotion話$300
上到去要成$1000 一次 仲要逼人買10次
嗰時未夠18歲 剩係俾咗一次錢 無錢
Slim beauty
除左難約啲之外都幾好,唔sell,效果正常

呢間有冇人試過
呢2間呢
同埋有咩再煩落去就話報海關
上一上黎佢個日都唔駛做生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞