一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
我都試過...話夠鐘約左人食飯
佢照叫我入房sell我買package
跟住我叫朋友打比我 扮催我
佢仲笑笑口話要你朋友等你咁耐啊

有時要朋友直接上黎接我 佢地先肯比我走
搞到我每次上去做都好驚
我都係一樣今日仲留言俾我
LENA Beauty
整到我毀容
而家Facebook賣緊個間perfect beauty,正宗黑店中黑店,岩岩出來做野個時咩都唔識,做做下潔面有條自稱經理既死肥婆走入來hard sell,話左無興趣就賴死唔走,係咁企係度點解啊點解啊,直至到你怕麻煩比左訂佢先肯走。而家諗番起都覺得on9,呢d人再見到兜口兜面屌佢老母先得
幫襯咁耐,點會無感情
只係講事實而已
好ge野,香港人值得擁有
好似仲係黃店黎

只係睇唔過眼比隻藍蓄亂講
annatran beauty 有無人幫襯過?sell 得勁唔勁
BeauStyle

當時仲係中學生 見廣告有300幾蚊脫毛試做
點知上到去 原本可以揀既part變左要加錢
成程一路做 隔離就企左個sales 不停hard sell
而年少無知既我就咁俾佢呃左 分期買左個$9000既脫毛療程
之後每次去脫 幾乎都會有個人係到sell各種產品
同埋個脫毛係無撚用
完左療程 啲毛只係生軟左 過多排仲打回原形

單次收費推薦 Fairy’s beaute
我做過霧眉同facial都幾好
係黃店
價錢唔算平 但明碼實價 講幾多就收幾多 質素都唔錯
間中有組合plan會同你推薦
但都係for your information
一句起兩句止 買唔買都唔會點
Agemaskinlab_beauty 點?
話間嘢唔好就係藍畜
係呢到活學活用,
指控人 可以唔需要證據
hygge spa
本來約做試做 做完其實ok 都係d普通野
都有諗過買package既 不過就同左staff A講話諗下先 因為都有得單次比既 如果之後想買就再搵佢
點知要走個陣就換左個阿姐過黎sell多我一次 話宜家買比個8折
唔知做乜9又真係買左 好撚後悔 最憎就係個d要你宜家買先有折 我鍾意慢慢諗唔得既
又係係咁話你皮膚好嚴重啊chur你book埋下次
再去多次既時候諗住做個最普通既cleansing 就算又係sell我做貴野
其實佢d野好普通又唔係做大機但係都貴過出面單次做機個d 真係唔知買黎做乜 激死
staff A係好人黎 我第二次上去佢都有同我mention upgrade我講話唔洗佢就無再講啦唔好再比我見到個阿姐
我之前完全無見過有人話呢間野唔好好後悔 又話黃店blah blah blah.....
Amber beauty都係咁,差唔多次次上去都sell 人
做左無耐就話宜家個保濕facial 唔夠力,或者叫轉另一款清潔facial
本身買果款都未做完,又sell你再轉另一款
Hygge spa

好老實環境靚又乾淨衛生,第一次上去做針清好按摩好,但完哂就不停sell,話買2萬當體驗下。心諗你試下俾2萬體驗下?後來即使話趕時間走,都繼續sell,俾左個優惠plan我,我傻豬豬落答,心諗唔緊要啦地方都靚

之後wtsapp問一個800蚊的back treatment,一覆就介紹個幾千蚊的,根本不是我想做個個。上到去一坐低,又sell多次,我無應承;入到房繼續問,我話都係800個個得,都係試下。點知佢話:

哦無所謂呀驚你做完覺得不外如是、完全無改善炸嘛!

如果800蚊一次都可以零改善,你間野都幾廢(心諗)

做緊個時,feel到勁撚hea,揸野上背部係大力鳩推,同第一次上來勁不同。

本身上來又join plan係諗住你黃店,無諗到我用800蚊treatment都可以咁撚樣,不如我去番小店400-500做唔好?
碌到呢度先屌到有人屌柒hygge
早知我早d睇到就唔使買plan:(
之前都想join,好彩睇到
800蚊都冇改善咁真係唔洗幫趁,痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞