一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
呢間好hard sell㗎,唔想被人煩就唔好去
上次差啲走唔到,勁唔好彩撞翻以前ap medical 個sell屎
一路做 一路同另一個治療師講我哋好熟架啦 我心諗屌你咩上次係咁sell 我打 laser 今次我唔會再咁蠢啦最後佢疲勞轟炸我 係咁話咩再唔搞就好嚴重 講左幾次唔洗都仲篤個計數機比我睇幾底講到第十次唔洗之後 就西住話 咁我開翻今日張單比你 頭也不回咁走了
仲有最後一次未上去
本身諗住唔要
佢勁心急whatsapp我問我幾時上去
呢間野真係呃人
用料又差
做完同冇做冇分別
見到佢寫話單次收費重諗住ok
有無人試過icey.hk 想試佢個plasma 但驚
therface
第一次用試做價做完 覺得幾好就買咗幾十格咁 除翻開價錢都合理嘅 但買完就開始嚟料
原來啲格仔只限用某幾個療程
針清手勢好差 每次都針到紅曬 痛到喊
已經買咗plan 但係每次上去 都要sell我加唔加某啲療程
已經同佢講咗係學生 無錢 都係咁叫我加
搞到我每次上去都驚
Silllk Aromas beauty

勁hard sell,一黎就話你D皮膚點點點,應該要買邊個plan。一個sell完唔成功過10分鐘再換另一個,煩到嘔。我話近排失業,冇錢,佢就轉sell個平少少嘅。係都要劏到你為止。講起都嬲嬲地
追po發現希人屌呢間
當初因為黃去做過
個呀姐一聽我話唔join就西撚晒面,咩笑容都無晒咁叫走,正垃圾
咁樣先可以俾你睇清楚人性既真面目
凱詩 正黑店😢勁hard sell
隔一兩次就sell你其他facial,然後用舊facial錢拎出黎買更貴既facial…疊下疊下買左好多😢諗住打斑啦,轉左幾隻打斑 啲斑仲係到,然後就同你講個個膚質唔同
買果陣就實牙實齒話打得走

Be beauty
又係次次sell
俾佢sell左整眉啦, 點知整到勁樣衰,俾fd笑左幾個月

其實無邊間美容院唔hard sell
佢地會有報應架😣
其實佢都唔知真黃定扮,個期個個仆去做
之後唔知佢有無出過post.
呢間bora咁細間,在網上既評價真係好得唔合理,眼見打手應該有百幾個,我去左幫襯,覺得名過其實。
佢地D療程做1次係睇唔到乜野顯著效果。
正常做儀器應該做一次塊臉就要立即好晒,如果唔係點解要比咁多錢?
成千蚊一次我期待個效果係換臉!
成日話要做多幾次、keep住做,搞到好似做運動咁。d機咁流就換番D外星科技先好學人出黎開美容院

又話唔hard sell, 但又想講野。出聲即係sell啦,同你有親咩無啦啦同我講野,有冇問過我想唔想?完全都唔理人幾咁難受

所謂唔hard sell只係垃圾hello toby個標準,介紹時間唔多過20分鐘。
我唔理你講得2分鐘定係2個鐘,有講野即係sell啦。

我洗鬼你介紹,照鏡見到塊臉有冇唔同到,就知得唔得,得個的咁多效果。
係我眼中真正既唔hard sell, 係我冇叫佢講野就唔應該講野,暫時冇一間美容院做到。
bora入面個個都好似同你有親咁,無啦啦望住我笑,同我講野,痴痴地。
男人更加要小心,佢入面D美容師好多都靚女,對眼神好似想勾左你魂魄咁。
做前定後俾錢?
衛生情況如何? 細鋪好驚手勢唔好 同污糟
我見佢有部嗰啲殺菌機同feel到不停用酒精抹嘢先用落面
不過佢廁所就要上半層先有 公家嘅
可以去之前係apm屙埋先上
冇乜問題
你係去觀塘嗰間?我去嗰次好乾淨喎做咗個半鐘
跟機做三百幾蚊
你係咪做咗針清體驗冇機嗰個
冇做機呀
之前做aqua peel 清唔到閉鎖所以特登針清
失望
你自己試下係屋企得閒做下peeling 定期做下去角質先啦
封閉性粉刺唔係一下半下就清到 夾硬清會損哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞