一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
之前試過佢嘅萬聖節package 有pico 同埋去黑眼圈嘅療程 做完pico個陣先知後面冇保濕做 要再額外加錢做 同埋打個陣個facial 姐姐爭啲漏打左半個鼻 好彩我提返佢… 感覺佢啲美容師比較後生手勢經驗麻麻哋 不過唔hard sell就真 同埋有package都抵

不過依家已經同hera group合併左變左princess house 之後就未上過去 唔知有冇變到🥲
去微絲血管個啲應該要打m22 個啲啊pico 應該幫唔到你
同問 見到唔少中醫診所都有出 問過1 2間都成700/800蚊一次
會唔會係玫瑰座艙我之前係其他舖前後隔咗一個月做激光脫毛加pico 但係可能修復做得唔夠 較到敏感仲演變左玫瑰座艙大家做完高能量記住好好修復
同問 見佢ig好似評價唔錯
TST粉紅色個間?
幾好 我剩係上去做FCR陶瓷肌 (好撚痛的
做左一次效果唔錯 買埋package
我係背脊啲暗瘡印好深
我買左package除返1Part都係500蚊
之前出去做都要600幾以上
上去無sell過我 幾好
之前問過睇開個中醫呀叔咩原理
其實都係幫你針通啲經絡
你當通左淋巴去到水 塊臉咪會瘦
消腫同緊緻左咪因為去左水腫
7 800蚊都幾貴

不過呢排好興呢啲豐胸瘦臉針
仁美個啲又係好出名
有friend去做完豐胸針都係話無咩效果
其他POST啲絲打又話按摩個part得啲妹妹仔幫你推下 HEA做咁
但勁多KOL推介
係囉其實中醫嚟嚟去去都係去水腫通經絡 其實平時啲針灸係咪都做到 佢地又話啲針又幼啲又剩 想講豐胸我覺得可以去envus 試吓 我join 過package 為返起都係2/300蚊次 推2 3次都有脹到不過真係痛L到仆街 同埋佢地唔sell係真
push

尖沙咀個間
早排去左間細舖係尖沙咀 叫智能美肌
我本身皮膚就已經好易敏感 諗住去按摩應該無乜野 都係隔住件衫啫
點知佢搽左支不知來歷嘅油去推拿 而家搽過嘅位全部都係瘡 佢按頭連頭瘡都有 點算好
想問大家有無去過Phillip wain 既美容中心? 包括:inskin/beauty glow/inspire etc. 上網睇d評論又少又奇奇怪怪咁 有人話佢地成日轉公司名 個product list 好似咩都有得做 日日見佢地招聘廣告洗曬板 到底呢間野伏唔伏
唔想俾人sell去A plus, 我首先喺嗰度脫毛而家做埋Facial, 唔Sell 真係耳根清靜, facial會有顧問但係都唔會sell, 都係提吓有plan就會平啲, 鍾意逐次收費都冇問題。
最後打咗vbeam
好似幾好咁 見佢有賣mask 同埋嬰兒針家用個啲都比出面平 不過難唔難book啊
叫佢退款或者叫佢幫你俾醫藥費
Miagnes Beauty Spa
前身係Appearance C轉手

一開始轉手個陣搵個超pro美容師黎哄啲舊客落疊
之後就開始變返普通美容師
依樣都算
Hard sell到上去一轉可以sell 3個唔同療程
A唔得sell你B 再唔得sell你C
總之煩到你say yes為止
未做曬買咗個啲已經再sell你買新野
總之用盡佢所能係你身上揸曬所有錢出黎
一個人sell你唔到就3個人車輪轉
每次上去做都好大壓力 係大到已經唔想再上去做
hard sell到爆
想打荷爾蒙斑,想請問有冇介紹
睇到perfect medical賣廣告打咩8D $2,888 10次,有冇sis試過,但睇佢搵陳敏之代言又唔係好想幫襯
最後大家點解決?利申:傻仔之一
都係見佢係黃店先買 點知而家佢又係愈做愈hea
上次我又係比佢用同一個理由話唔比做co2 facial
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞