一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
佢IG寫755嗰部係喺尖沙咀嘅, 荃灣嗰部係彩光,所以我覺得呢間嘢好古怪, 唔同分店用啲機又唔一樣,但係又做同一個Service, 有啲混淆視聽
彩光真係你個孫出世都未脫到
樓主仲係唔係度
聽人講黑眼圈針係work 但係效果可能得2-3星期就無晒
好多間話唔sell既細美容院都係sell
之前去smile_beautyyyy 諗住佢寫單次收費
點知做到第三四次係咁sell
離譜到撻塊mask落黎又要收多咗錢
跟住最近去觀塘另一間一人美容院
暫時去左兩三次真係無sell

呢間個美容師佛系做 保濕plan真得幾好
直頭係呢度整埋眼線同眉 美中不足係佢岩岩起步
無咩機做 但普通facial個價超抵
想問有冇人去過尖咀果間康玥堂丫會唔會中伏架,唔該曬🙏
有冇絲做過依家好興個啲針灸美容?有冇用?
無啊 hifu 個價太平小心啲機係假🙈🙈
啲美容師講
話說個間ykshealthystudio又改左名呃人
以家叫ykpremier 個度好hard sell
我啲plan供到今年 但一早無去
次次去都搵位叫你買野 好鬼煩
年年改名呃人 唔擺低幾萬都走唔到
lm
各位絲打睇路 有員工po咗佢地用淘寶三無產品嘅證據上小紅書

咁又唔可以證明佢哋用淘寶嘢喎,可以係啲員工買嘢寄去公司姐
有冇人去過Casa Beauty
荔枝角同觀塘都有分店 想知伏唔伏
有冇絲打去過komo beauty?
Here beauty hk 掂唔掂
旺Procare concept
$6000買咗十幾次 一次都未做到
每次約完時間都前兩個鐘放飛機 俾佢放咗五次 再搵佢book時間就兩日先覆一兩個字 答一句可以 然之後又冇咗聲氣 唔知去撚咗邊 而家一次都未做到😅想問可以點算好?
買左十幾次咩療程
Lm
Modern Beauty咁大間公司都係垃圾

唔係按服務內容計時間,咩服務都係做一個半鐘,就算加額外多part Aqua Peel都係時限內會搞晒,反而係縮短其他part

我遲到照計時間都算,所謂美容師自己遲入房都係照計時間,甚至有次我已經訓係床先話佢上個客未做完,叫我訓住等,然而係叫我等多一個鐘

試過全程facial企足隔離sell
做得好hea 針清又揀住清
App淨係得一個位所以長期bk唔到

疫情前買嘅plan,就係記得無時限所以先慢慢得閒先做下當普通補濕,啱啱呢次去做就係無通知過嘅情況下突然話個plan到期,叫我可以再買package去extend,如果唔係就無計,依家我要半個月內做晒剩低啲plan,真係多謝晒,問佢落翻我簽嘅單就話太耐已經無咗,咁嘅服務真係夠晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞