一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
御美堂
體驗真心差撚到
話70分鐘treatment
結果搞撚左我兩粒半鐘 一半時間都sale鳩你
仲要仆街到清晒你塊面d cream
針清痛撚到仆街
塊面乾到一個點既時候就用燈射撚住你咁sale多幾個字 遲遲未繼續番個facial
搞到我塊面乾撚到蚊住勁辛苦
係到要你話加錢做埋咩先繼續做treatment
吊 我講到明趕時間 仲要繼續sale
搞到我朋友等撚左我一個鐘再加去到冇晒野可以叫
御美堂死黑店 仲要搵tvb男偽人做代言
心唸你搵乜鳩男偽人呀冇撚腦

御美堂死黑店總之 幾撚平都唔撚幫襯 我係最撚憎人死sale爛sale
BabyFairy
我上去銅鑼灣到試做
未做就hard sell 你 剩做99蚊試做一定唔夠
一定加呢樣加果樣 仲要每樣都話380蚊
做完又hard sell你啲plan
如果自問定力夠 可以去試吓嘅 不過都幾煩
同埋買咗plan就預冇得退 自己汁生
話退就唔覆你唔聽你電話

就快離開香港,諗緊好唔好買部家用aqua peel機
請問有冇絲打用過?有無用?
去過好多次
係冇咩用

推薦LDM同laser (做個factional好多次 非常好)
無針埋線就有即時效果 大概keep到幾日
急要dating可以考慮
做過一次a plus 感覺唔錯
單次收費唔洗買package
做完淨係會同你講返可以prepay之後同樣既treatment
會有翻迎新價八折
但唔會逼你買
約咗時間唔使等好耐先有得做
不過好似$8000以上先會收信用卡
你做咩facial要等咁耐唔係洗面之前就會confirm嘅咩
Qva beauty 諗住黃店幫襯下
又唔算黑店 但約左時間當日比埋訂
上到去等左45mins都無人 電話又唔聽
同問
搭單問美容推介新界區 西九龍區都得
想做男士深層清潔先,唔想毛孔粗大
同埋咩價錢先算合理, 感謝
好人一生平安
想祛痘印同祛紅血絲 有無邊間打激光嘅介紹

上IG睇到angel concept個白雪雪擦子膠療程好似幾抵 啲片又有用咁
但見到有人屌呢間係黑店hea做+海鮮價
想問有冇絲打做過野生眉有冇推介
V beam係咪即係excel V?
諗住打excel V
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞