一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
有冇人試過去facearea做hifu
做過
屌我又係中左伏,佢普遍做個保濕facial都千幾勁貴,個美容師又係狂sell你d 貴facial 成三千一個都係普通用手按,做body又係,明明580同680都係同一樣野,佢會焗你做680,之後都唔會再繼佢,垃圾
其實我都好想知你哋點解會上咗去呢啲舖頭嘅呢?上去之前你哋唔好做吓research?
去過,態度勁差,啲員工對客架閪,買左一次1180 BTL之後唔會再去
ClinicZ

勁貴,俾左11800做一次水原共生facial,做完完全零效果,同出面保濕facial 差唔多,之後出到去佢仲係咁sell 8萬幾買6次,貴到痴線
我係佢三年前開時上去做既,第一次做加上新開,佢環境係幾好幾舒服,所以就買左3萬,點知愈做愈差又hard sell,所以用埋就唔會再去

有冇人做過呢間?見佢ulthera試做4888,問佢4888包幾多發又唔講,話因人而異
有冇人做過glowin beaute???
有冇人去過love share beauty
有冇人去過apple beauty origin?
尖沙咀 InSkin ,其實唔算差試做個陣都幾舒服,係其中有個顧問態度勁仆街 好似叫Jessica(聽到啲人咁叫佢) ,係咁sell你 叫你相信佢 話我都想你快啲靚啲 咁最後覺得貴唔買 佢即刻黑口黑面 嘖左你一聲,之後咁我起身自己走啦,聽到佢同啲員工細細聲講 咁cheap就唔好學人黎 死窮鬼屌 勁仆街 好心要講就等埋個客走先講 祝佢永世有客都無錢賺。
旺角分店?
想問下有冇人知baby fairy 醫學美肌伏唔伏
係條街夾硬比人sell左99蚊療程唔夠膽上去
效果點呀
呢間好貴
唔錯啊 打一次都退唔少
不過有啲痛 打完會似俾蚊咬
打兩次已經好夠做
不過最後打咗三次 因為買咗
之前係個到做做咗兩次hifu就爆哂啲暗蒼了
你係咪薄皮膚 會見到微絲血管嗰啲?
做HiFu 都爆? 係咪皮膚乾得制 定係佢treatment 包針清嗰啲所以爆瘡?
我諗我乾到爆蒼 我已經加咗嬰兒針黎做
價錢真係好貴 之後都冇再做了
係啊 我都係依間 單次收費但可以買定下次會平啲
唔好去 中過伏
好hardsell
做到第三四次會再sell你下個plan
Sell唔到就sell product
比左兩萬幾 當買個教訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞