一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
有keep住擦杏仁酸同做aqua
我以為細細粒嘅閉鎖可以針清搞掂添
不過都唔該絲覆我
傻啦 哩啲要慢慢搞啦 唔可以咁心急
你誤會佢啦
本身book左佢個皮秒但聽完你講唔係好想去
如果想打皮秒有冇邊間推介?
天下烏鴉一樣黑,睇吓你接唔接受到佢lesser evil.
我冇更好既推介
Miris spa

參加試做價後join plan 中伏

狂hard sell,一個sell唔掂轉另一個sell,輪住sell。
d職員講唔同plan,勁多錢銀上既字眼,令你思想混亂 。

Sell既過程,有哂錄音錄影,因為疫情有口罩,職員會扮野叫你除口罩,影低你個樣,等你無得反悔,簽署同意書全部都係保障佢公司。

成功遊說後,立即拎你信用卡去碌,碌完之後會掃低你個卡no. ,唔知有冇影到後面安全碼。

計劃係扣格仔,sell個陣話每次一格,之後去到做又話你皮膚xyz,建議扣多2,3格做過貴既facial對皮膚先有用。頭兩次無sell你,之後又開始話你d格仔淨返好少,不停sell,d職員知道你唔落撘,d美容師hea做,勁求其。(連美容師都會一路做一路sell)
想問上眼皮好腫 有無單次消費美容院可以做下眼部treatment?
出黎做野第3年(都10年前)果陣去左北角港運城上面一間美容院做facial (太耐唔記得咩名),比佢tum買左2萬療程都算(我通常只做最普通扣百幾蚊既深層清潔facial),做到第5次左右個經理就入黎一直sell,叫我買多2萬
屌佢老味明明我皮膚一粒瘡都無又話我毛孔粗,佢老母臭閪,佢近撚到伸條利都奶到我面甘撚近啊話我毛孔粗~比佢tum撚左一次用唔知乜鳩羊胎素,做完我個樣又紅又腫又敏感,但重話我做完皮膚好紅潤
之後我決定下次唔撚再忍,果然佢下次又係我做緊facial果陣又入黎sell我,我就叫佢唔好同我講野我要relax我要訓覺,有咩做完先講,完左之後佢堅係叫我入房仔勁sell我買多2萬,我話買到你間野執我都未用完,而且我用完羊胎素敏感左幾日囉又貴,我甘後生做清潔&保濕既treatments 就夠
佢竟然唔理我繼續sell, 又話公司員工同埋佢自己都一直用公司既產品,質素好好。我真係笑出黎話唔係呀嘛你用到甘?甘我真係無咩信心
最後我話我要走,而且我無錢,當然佢一定係話可以信用卡分期,我話分期我都要還架
最後我講得太大聲外面個客都聽到佢自放我走
佢開房門果下我忽然好大聲甘講唔好再hard sell我啦我講左成個鐘真係無錢
擺明係講比試做果個客聽呀吹咩
之後每次黎都係無咩招呼甘啦,不過就無再sale啦怕撚左我
有人做過be : yoou
之前見雪姨話488

*Snow e 介紹特別優惠*⬇️

口罩肌救星|人氣combo療程
深層清潔 Aqua peel 1次 (原價$588)
專利療程 幹細胞嬰兒水晶針 1次 (原價$2388)

Cap雪姨story 或者話雪姨介紹,
即可享用雪姨粉絲特別優惠!
首次試做只需 $488
就可以做晒兩個療程!

點睇

我未做過facial 好驚上去走唔到
有冇邊間打斑去毛孔work?
有冇人做過expert medical?
Perfect skin medical group
喺銅鑼灣嚟 次次去都係不停sell
第一次去嗰時600幾試做完 好蠢咁比佢sell咗個28000幾既保證計劃 話做完效果唔好會退錢比你
但你中途去做既時候 佢會再sell你加錢或者話你皮膚乾 今日做其他treatment先
但原來做唔夠同一部機十次就唔會退錢
會係咁逼你再買多幾次
做機去凹凸洞 毛孔 做十次都唔覺得有咩效果
諗起都肉赤
呢間野服務同態度真係好唔得
次次去脫毛10次有9次都係要等
差唔多每一次都等大半個鐘以上(起碼9個字)
見到隔離d妹妹有d等左成個鐘甚至兩個鐘都有
有次book左6點3
佢6點先wtsapp問我可唔可以6點半先黎,同我講‘因為咁啱6點嘅客人都用同一部儀器,所以你6點半黎應該啱啱好’
真係火都黎
有次脫毛我同個staff講眉心仲有d雜毛脫左咁多次都未甩
佢話佢呢d位有時可能會打漏左
佢即刻同我搽番少少gel係個個位
然後補打多2下 打個下我覺得超痛同打歪左
好似打左去我條眉到咁
番到屋企發現條眉頭崩左一忽同埋甩毛
眉頭d毛都攣哂 好似電傷左咁
呢間野真係永不錄用
係啊 我係睇佢介紹㗎
黑店,閪sales
之前join過脫毛 做緊個陣已經不停SELL
要我加錢UPGRADE隻冰點脫毛 話無咁痛
出到去就係咁逼我買 最後要男朋友上門先走到
想問ko;nap有冇人做過?
睇前面好似冇人分享
仲諗住試下 angel concept
見佢個擦子膠去暗沉好似好得
有冇人做覺邊間去暗沉係有效
就係追左了 所以先話本身諗住試
宜家唔敢了
但又好想去暗沉位 係咪要打laser呢
然後再下招就係叫你買營養野返去屋企茶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞