一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
1) Alyssa
唔係kol就對你態度差 唔join plan就hea做你
我個陣衰on9見近近地join咗8次 女神針加冰針
次次做完都話你皮膚仲有好多問題要join埋第二啲treatment
係咁sell你再買其他plan
to be fair嚟講佢係有少少效果嘅 但完全唔值呢個價 幫襯佢等於助養班kol

2) Pretty Medical
細細個唔識野睇廣告去咗幫襯 完全冇料 做嘅過程瘋狂sell
都係想舒舒服服靜靜地咁做 佢係疲勞式轟炸你
個陣塊面爆緊瘡 仲叫我做啲更加刺激嘅野 細個唔識就信咗 之後爆得愈勁 就叫你一定要做多幾次先有效 焗你買plan
細個做過1間喺中環既 比fd迫我上去陪佢試做
條友知我以前做過facial就已經hea 9我
做完之後仲要3個人的我地入玻璃房 講乜都唔比走
我fd又驚驚青青咁 迫我1個打3個
我嗰陣得嗰f1完全冇收入 銀包得嗰500蚊零用都仲想呃埋
最後堅決拒絕先甩到身
仲有1間好經典既grxxn house beauty
都講到明冇錢仲迫人去打工買package
喺mk做問卷嗰陣又話唔sell dklm呃左我上去又要入房傾又彈9我啲皮膚針清又鬼咁大力
結論係 幫襯單次收費小店啦 唔識拒絕人就最好唔好去啲集團式美容試做價貴好平既地方 包你中伏
岩啊 mk天橋果班仆街 又話阻你一分鐘淨係做問卷
仲有果啲乜乜送花送公仔
全部講到尾又係叫你比$200按金約時間去做 唔去又打你電話講到自己好慘咁幫你book好晒啦喎你唔去我無錢收啊點點點
佢地成日都好似高人一等咁要求你點點點 都唔知佢地憑咩咁有自信地講埋曬呢啲
比人鬧美容雞真係唔係冇原因
將軍澳Onlux Beauty
sell到人都癲
除曬衫兩個鍾比佢兩個sales疲勞轟炸
最後好彩企硬買得2千蚊野

仲有葵涌Parfait SkinCare Solutions 叫芭菲護膚
新開,懷疑佢冇客hard sell到仆街 比佢sell到頭痛
明明開係葵涌工廈
但d價貴過同區d細既美容院好多
黑店block得
企硬都要2k先落到樓
我係垃圾.......
Alyssa真係勁多KOL幫佢賣廣告
Onlux = dream beauty pro
Yes 收尾先發現係垃圾dream beauty pro rebrand左
好撚燥
成間d人都係垃圾
賣個隻護膚品叫Skin Formula
話係咩瑞士獨家代理
代佢老味咩,擺明係自己作個品牌出黎賣
成個Google都冇呢個牌子既資料
做完facial揸完佢d野塊面都勁乾
我都幫襯過hygge spa
第一次好好態度 我都因為咁買左一萬

後來次次去都叫我再買
加上又冇得俾我揀做咩facial

好辛苦捱到用淨幾百蚊
決定以後都唔去
你有無俾信用卡佢?
無就應該無事
好彩見到 本身仲諗住book
係啊 佢同我sell炭laser...
仲要同我講佢地唔算hard sell啦
次次都入房比佢sell下先走得,煩到仆街,同你懶friend咁
利申買左package未做哂已經無再去
你搵邊個做呀 我係揾c
一般嚟講green peel係幾錢
有無啲美容店好推薦好多都係黑店 但又想收毛孔同去額頭紋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞