一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
想知係邊度可以買 或者有無keywords比我搵下 唔該
我無講到平可以做錯野我意思係如果你覺得service唔滿意可以唔好揀依間
你都做左九次啦 如果我係你遇到咁嘅情況我一早退錢走左
我真係無試過等兩三個鐘
平時半個鐘倒 我亦都無去過邊間係唔洗等
我都想搵間即入
不過佢地做得你唔好嘅就無得講
我只係純粹講翻我試過咁多間 依間未去到你講嘅咁差
去到黑店咁癲
可能試多幾間會搵到間啱你
我係呢間做咗一段時間都冇不愉快經歷
反而覺得佢收太平會唔會蝕錢

呢間野好hardsell
第一次幫佢買完plan
做左好似一兩次就叫我加錢轉plan
之後再做多兩三次又話啲皮膚唔係好掂喎
又叫我再買其他plan
經常性都sell人話有優惠同埋每次都逼人買勁多
最癲嗰次逼我買20次
俾佢呃完之後就無再上去做facial
驚又俾佢hardsell
當係晒左錢買個教訓
邊間
所以我最後咪退左錢囉
宜家叫d人唔好去囉
你冇去過一間唔洗等唔代表冇啊
去過musee 5-10分鐘已經入得
仲要係因為早左到所以先要等
未試過等半個鐘以上
定係你覺得要等咁耐係應份?
樓上d 留言有d都話facial做得差
你覺得滿意又平都可以繼續去啊
想知x2 有d興趣想去試
Pretty renew係唔係黑店
我條女比人sell左成皮野
上水格格有冇人去過 好唔好
Hard sell
啲療程package價都要千幾蚊
做咩女神針
下下sell 15次up,要人簽兩萬幾先走得
唔買佢個美容顧問又要係咁煩
問你點解唔買啊
個優惠做埋今個月
又想逼你用信用卡分期

依家仲有幾次
我都唔敢再去
我都係咁!!!!
黑到爆
有冇人去過lady concept
好耐之前又係突然間有KOL推介又話唔hard sell 又好 做完之後 叫我入房 兩條友係咁喺度Sell 我話我冇錢 佢就話有學生plan 嗰時都傾咗10幾分鐘 最尾自己俾佢氹到 又俾咗六千幾蚊做嗰四次 到做最尾一次嘅時候 又係咁樣hard sell 之後話我嗰個皮膚問題唔應該做嗰個plan 應該做另外一個 但係嗰個plan係佢推介我
港島有無邊間做無針埋線推介?
只要唔係過份HARD SELL / 美容師細心/ 用Liftera V 或者 V-zet機 都OK

基本上YOUTUBE 賣廣告個D 我都BLACKLIST
本來想去單次收費 BOXX 但呢排好多負評

先感謝各位姐妹希望有人比到意見我
我係連鎖水貨舖買架(可以起我底睇下) 至於牌子我就知有幾隻既 我之前係reenxx 免費體驗過 買左一隻N字頭既~ 其實如果你唔怕俾人sell下 可以去免費體驗一次 起碼可以知道個流程係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞