一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
我先: Neoglow
勁hard sell而且好海鮮價 個價錢任佢講 你不斷拒絕唔買療程嘅話佢就話平啲俾你 又叫你分期付款 總之每一次都會hard sell 唔sell療程都會sell你護膚品 啲療程同護膚品全部都唔平
而且試過一次 上一次比完錢 下一次就話你未比曬錢 搏你唔記得
呢間鋪頭最近尖沙咀又開新店
大家仲試過中過咩伏?
而家咁多黃店單次收費
你點解仲會去大舖
之前做過 唔係最近嘅事
有邊間單次收費好?
Angle beauty,
hardsell又唔掂 唔買會私底下黑你面
Ig: stnt_workshop
Angel Concept

本來想去脫痣,問左佢地價錢,佢地叫我影相俾佢睇先報到價,咁都正常
佢地話198/6粒,298/10粒
去到個到佢又改口話係$300 一粒 因為個幾粒特別大 但問題係一早都問清楚佢地價錢 又比左佢地睇相 唔明點解可以爭咁遠 最尾我比左$300 試做一粒 但係做完一啲用都無 仲深色左 佢地仲叫我返去做多幾次先會消得曬 仲要佢用個隻技術同我本來問佢個隻唔同 呢間野啲人講既野真係唔可信 千祈唔好去!!屌你老母呃錢死全家!!
我本身仲想去做咩擦子膠添見佢話$580一次
Green house beauty
d衰嘢同樓上差唔多,不過佢係明碼實價搶錢
Hard sell你,唔比錢/唔落搭 唔準走
專呃學生錢
真...次次上去都瘋狂hard sell
講到自己幾慘幾冇錢 話左唔洗唔買 都纏左我成粒幾鐘先比我走
但又買落啲package係到 唔想浪費佢 好想有人教我點樣拒絕佢地每次既hard sell
呢間野成日都係街邊求你做問卷之後捉撚住你唔比你走
咁恐怖
Adella Beaute

見係黃店 結果中撚晒伏
之前見係連登有人推介就去試下

針清大大力 勁撚痛 個鼻紅晒
完咗facial發現多咗幾個傷口
手勢真係唔多好

諗住做facial就梗係順便修下眉
佢話要加錢 冇所謂
咁我都俾咗幾舊水都唔差在嗰廿蚊
痛都唔緊要 結果條眉變咗鴛鴦眉

佢最離譜嘅係佢明知冇幫我抹乾淨啲面膜都唔出聲
咁個療程係最尾會敷一個好似泥質嘅面膜 要敷10幾廿分鐘之後就會幫你抹返乾淨咁
係近下顎同耳邊嘅位可能做facial嘅時候睇唔清楚冇抹到
但係埋單比錢嘅時候咁光猛實睇到架
Counter嗰3個女人完全冇提過我
要我出到去搭lift照下塊鏡先發現塊面有一噠白色野

諗起都真係谷鳩氣

有圖架
費事俾人話我波台狗特登唱衰黃店
之前舊鋪一個人做果時幾好
水瓶座

煩到仆街,每次做完都sell你
要西九佢面先得
RNC beauty
又係每次做完都sell
話左冇錢仲係咁叫我落訂
話明冇錢落左訂都冇錢比尾數嫁啦
一sell即屌老母 睇下邊個惡
lm
Love share beauty 做過一次aqua peel 清得幾乾淨
唔hard sell 單次收費
但係會痛 佢會壓落去
同埋有一樣唔好處就係佢間房好焗好細
好耐之前做 唔知佢係唔係黃店 你可以check下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞