一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
想問有無人想知
主要都係講我做treatment中伏過程
講故mode
驚太長打完無人睇曬心機

想做電磁經絡手 有無人有介紹?
中撚左伏 我上到去狂sell , 心諗說好的不hard sell
我去過一次試做咩雞蛋肌 結果原來係無針水光,出面6xx-8xx,佢要千幾
一上到去見到d裝修好靚咁,中哂伏
幫我做個個應該係老細,問我用咩護膚品 我話Kiehls
佢仲話咁唔怪之得啦,你呢個年紀唔細架啦,要用貴野架啦 (Me24)
話自己用緊La mer 個d(當時我心入面返咗佢100個白眼)
唔會再去,都唔知點解咁多人去
個老細成日post自己個樣sell間舖d treatment 但佢真係收貴人一倍 食水勁深

有冇人去過呢間覺得價錢ok但見到好評個story highligjt得啲kol
google又搵唔到評價
我想收返
頭先上BTL官網fced
呢間MEDILAB BEAUTY無得到仼何官方認證
有可能係水貨機什至假機
所以價錢先咁平

請各位巴絲留意
想睇邊間美容院有BTL官網認證可以去下面check
https://www.btlmedical.com.hk/
有冇絲打做過無針埋線
其實有冇效果
想瘦面
有呀 做過HiFu
你做左幾多次 同埋
幾耐要返去做一次
效果明顯嗎
想講依間野都係好hard sell 囉 做緊會講你皮膚有咩唔好 要唔要試下做咩咩咩 點好點幫到你架
做完一定入房同你講呀我地有咩優惠呀 如果你咁咁咁買 就平好多架 今次唔買 就買唔返依個價架啦 有時仲要兩個人一齊sell 你 講左好多次唔啦 就會問點解呀 好抵好好架 我又唔係好識企硬拒絕淨係識話唔啦 貴呀冇錢 做唔到直接講我唔鍾意你地係咁sell我呀 唔想買呀
依家超後悔個時信左雪姨講唔會hard sell就上左去試做 一失足就冇左幾皮野啦 虎
想問點先可以拒絕依啲hard sell冇極限嘅人?

想問bare.hk 脫毛整體ok嗎?
知唔知佢地係咪用大陸機?痛唔痛?
有冇狂sell plan?
唔好去DR. REBXXN
顧問態度好差
問多佢一句就串番你幾句
覺得人地唔信佢
其實係佢唔信人地
次次都係咁
貼錢買難受
仲要覺得自己冇問題
想將我掉比其他顧問跟
但講到其他顧問冇佢咁好
收哂錢就唔想做野!你好野!
想問下如果做溶脂有冇邊間唔hard sell嘅推介
咁即係邊間好
有冇人試過 Flaneur beauty? 荔枝角嘅
試做價1380 係未好貴
LASER 激光 吸吸機 跟住唔知啲咩精華油
本身識之前個同事 佢做咗美容師
諗住試吓手勢 點知俾佢sell到仆街
回覆錯左
試做價1380 係未好貴
LASER 激光 吸吸機 跟住唔知啲咩精華油
本身識之前個同事 佢做咗美容師
諗住試吓手勢 點知俾佢sell到仆街
同問

依間有冇人做過?
做眼有邊間平靚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞