一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
我係老闆娘幫我做, 本身以為單次收費係安全先上去, 但佢次次都針到我成塊面爛哂, 仲要針完就做hifu/做機 話無問題, 部機仲可以去印, 做左3次, 一個月一次, D印變哂斑, 宜家過左差唔多1年半, D印仲未退得哂
有冇人去過momobeautyplus?
有冇去過yaki Wong到打黑眼圈針
黑店pretty renew 普通清潔成1千蚊次
dream beauty pro 依家叫onlux
都係果啲啦
本身去試下減肥機 話做1/2次無效果
又話走左無discount 就sell左幾十次
點知愈嚟愈sell facial 都買左啲plan
之後就唔俾我用減肥機 次次都去到迫我做facial
做做下又話出左新機 試下 試試下又買左好多種唔同package
問題係 成日都係用左2/3次又氹我加錢換個勁啲嘅機
最賤格係 有次用開個美容師無返 佢唔講呃左我上去俾第個美容師我 本身都堅持左好耐唔做面
點知最後堅持唔住 咁就一世
佢針清唔乾淨 加埋用啲唔啱我皮膚嘅野
搞到發哂炎
係成塊面都發炎 無一忽係好皮膚
重點係由細到大都無乜暗瘡…
然後再俾佢水左好多錢
先搞得返塊面
依家諗返 真係好蠢…
應該一早搵醫生 但又唔想食A酸 好似好多副作用
但真係 呢間野黑店嚟講都幾無良心
啲人仲成日同你懶熟咁
我心諗收皮啦
有冇諗住投訴嗰啲 我今日都俾佢sell完 而家諗起嬲撚到仆街
投訴去邊
佢本身自己公司都唔管架啦
佢最叻困你係床度除哂衫果陣狂sell……
愈去愈驚
用淨幾次唔去算喇… 成班吸血鬼
今日直接上門去嘈 佢話三個工作天覆返我
海關消委會東張西望嗰啲?
佢哋呢啲黑店其實乜都唔驚㗎啦,唔知點解硬係仲有人落搭去嘅呢
已經嘈到佢同我申請退錢了

但你係未開始用果舊野嘅?
想做aqua peeling有無推介

有冇人知joy med clinic, 前身joy med group, 做眼袋手術既醫生好唔好
尖沙咀Lash Pretty Studio
ig: lash.pretty_studio
店員態度都幾差
句句都疾住晒咁 成日好似想笑9你咁 串串貢咁
笑9你唔識又黎做treatment
真係貼錢買難受呀

https://instagram.com/lash.pretty_studio?igshid=YWJhMjlhZTc=
想問下Clean skincare去暗瘡同laser療程好吾好
銅鑼灣 然.美
出到黎俾個肥婆顧問狂sale,仲要完全無技巧得個煩字,最後無買到plan,個肥婆發脾氣叫我以後唔好周圍去試做facial,跟住我話我其實有做開,不過無你咁煩hahaha,完果然笑住應對咩都講得出口

冇禮貌到死
一去到飛張 form 黎叫人填
手勢又差
有無人試過years 美顏針
可以上 唔好拎visa同eps卡上去 就算比人哄到都真係冇錢 死都唔好拎個銀包出嚟 佢sale你就話約左人 好趕
就算咩卡都唔拎都可以叫佢即時payme/fps自問定力唔夠就唔好上去喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞