一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
有無人做過中環既focus beauty?見佢脫毛好平$7000脫全身,又係用755nm果部機,但想知伏唔伏?
之前行旺角比個女仔叫我幫佢follow ig
諗住fol完就走
跟住就送香薰包又剩
跟住就問我有冇做開facial
話咩$168(買一送一做兩部機+掃部唔知咩機睇皮膚狀況)
諗住聽完佢講就走
佢就直接開左單寫收據問我想比payme/cash
最後覺得尷尬放低$

之後上網睇見勁伏
上網打美莊園
已經出黑店、hard sell呢啲字眼

不過比左錢就照上去做
我都驚比人困住嗰啲
所以淨係攞八達通、身分證、唔過$100嘅cash

上到去填完份問卷又要對身分證
跟住就話我黑眼圈大、膚色好暗
嗰部check皮膚嘅機完全skip左

跟住做facial
個美容師仲話我皮膚幾好
塊面都冇咩污糟野
係咁讚我
做完佢會比湯你飲

跟住就會變返一開頭幫你做登記嗰堆人
話咩簽完個名就走得
會問你覺得感覺點
我話感覺幾好個美容師話我皮膚唔錯
佢就即刻勁大反應(個樣勁凶狠)
問我邊個咁樣講
叫我除口罩俾佢睇睇
跟住就開始踩我
話其實你啲皮膚都唔係好好
有暗粒、黑眼圈真係勁大

係咁同你講個優惠過咗就冇
話做學生都係攞唔到咁大舊錢姐
二千幾蚊做5次
話淨係做一次冇用要持之以恆

佢見我冇咩反應
個樣繼續好凶狠話唔好曬大家時間啦
咁你姐係想點
我講到明話做一次就夠
跟住佢就去印單

返到嚟有態度好好問我
咁千幾蚊做兩至三次得唔得
我再話冇興趣做一次就夠
最後佢話
咁你好好享受你嗰1001次嘅facial啦

利申:學生、冇做過facial
呢間係垃圾,唔知是咪扮黃。
我初初都因為佢黃店先上去做,
Hard sell到仆街重要人身攻擊我毛孔粗大,
屌你老母你個閪就粗大啦

用曬條數個下個人身心都舒服曬
旺角雅蘭中心ACME Beauty
服務態度差,承諾退款但到門市後不承認
男士脫毛限期只有兩年,但女士有三年。
對客人hardsell,重點係脫大腿毛仲脫唔乾淨
老闆Angel 好鬼串,當啲錢入咗鹹水海算
脫全腳男要7200啊⋯⋯女都要6200
如果aplus比男人脫,我就一早叫男朋友去aplus算⋯⋯⋯⋯
都Keep 到一個月嘅
Miplus.beautyt 唔hard sell但冇用
第日打回原形個隻
做一次都千五蚊買set護膚品好過
喺元朗嘅嘉誠嘅小店
依間出名黑店啦
之前試過遲左15分鐘上去,美容師話我遲到唔比做叫我再book 過,明明whatsapp 左話會遲佢地都覆ok,但最後唔比我做佢地仲要西口西面,之後上去做每次都係勁西做又係勁hea,導入碌唔夠1分鐘就完左,唔會再join
我都係
有無人去過Skin Revolution Medical? 想做Venus Viva 去凹凸洞有無效?
記住最後嗰兩次千祈唔好帶錢
男人脫鬚 基佬?
其實真係唔好貪嗰啲免費試做啦! 一定sell到你爆! 好多係入到去就sell你, 如果你唔買根本都唔會有得做嗰次免費試做, 到時仲嘥埋自己時間又要受氣為咩呢
美莊園 cosmopro
Green House
兩間都極黑店

Mien G beauty 刮完我兩皮 針清到我好似縫過針咁然後執咗 報消委都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞