一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
仲諗住試!!!
stnt workshop是個好東西
佢個body師好好手勢 大推
我都就快用完啦
之前貪佢個環境靚
join左3萬左右
話每次都會有6折
但其實佢啲價錢比出面貴好多
冇記錯Aqua peel 折左都成7-800

有一次居然冇同我講幾錢就幫我揀咗個咩夏日三重奏嚟做
結果做完出到去要成$2000
仲話俾現金買10次平好多
叫我唔好扣Credit
因為我唔想再拎錢出嚟所以照扣咗Credit

Sell野就每次都有
次次都話我啲Credit就嚟用完
可以俾我加多2萬 繼續有6折
如果唔係用完啲Credit再買就唔會有折

有一次做做下Facial叫我加個咩蘆薈精華
居然要$680
個人覺得呢間野Facial真係太貴
而家仲用剩幾千蚊Credit
諗住全部攞嚟按摩
唔再喺佢度做facial

按摩我覺得係幾好
大部份都係泰國師傅
加上佢環境係幾舒服
如果折咗嘅話三百幾蚊一Part
呢個價錢喺銅鑼灣來講不過不失啦

P.S. 最近去過佢尖沙咀新開ge分店
其中有個師奶Staff sell我facial
但佢成面都爛ge。。。
我都試過俾佢sell個夏日三重奏
嗰時諗住得返二千幾三千
咪諗住用埋佢從此講拜拜

點知到簽走嗰時又話依個優惠唔可以扣credit
俾現錢先有優惠價
兼說我買十次

最後費時同佢嗌交 俾左一次錢就算
好仆街⋯⋯
Hygge Spa黑店
希望老闆娘既然係黃就唔好咁過份
早日反省
呢間睇廣告已經覺得煩同呃人feel
一模一樣 我仲要比咗一舊水唔洗找

想問你地實質買value個價錢有冇折?
比左3萬買3萬其實有冇價講?
佢按摩都可以sell
係咁話你啲經絡唔通 淨係人手按冇咁有用
跟住就係咁sell你用部經絡機
我每次都會好堅決拒絕
不過佢啲按摩師傅真係按得幾好既

利申:苦主+1 仲有萬幾蚊credit未用
比佢sell到唔敢係佢到做facial
你呢班垃圾haters 淨係識call馬負評
冇證據又得把口 影條眉嚟睇吓先啦
利申:上個月先整完覺得好好 未上去之前已經明碼實價講咗幾錢 樓主正一陰陽人屎忽鬼
苦主!
上次我做緊胸,除曬衫做緊treatment突然走入嚟話我抽中大獎
叫我碌11萬,係11萬,分6年還
係咁強調每個月淨係比千零蚊就有醫療機做
但嗰千零蚊係扣返我之前買咗嗰d package度計出嚟

:肥婆sell屎

我: 我唔考慮住喇
:好抵喎,每個月千零蚊咋喎
我: 但我仲有d 你哋嘅package仲供緊喎
: 之前嗰啲我哋就唔好計啦
我:...... 但我屋企人失業經濟好大壓力,都係唔想花額外錢,唔好意思啊
: 唔係喎,而家疫情好返咁多,我哋好多客都肯趁低吸納喎
我:
: 你每個月比多千零蚊都唔係好多姐?
我: 但我屋企好大經濟壓力......
: 你當比錢我哋賺
我:

如是者,我無著衫咁比佢煩咗一個鐘,期間佢出出入入不斷話去問經理攞優惠比我,有客經過係望到無著衫瞓喺度嘅我
睇到同你一樣
我懷疑佢都唔知自己講緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞