一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
原來有payme/fps
咁都....忍唔到手就...冇辦法
尖沙咀美麗華廣場Skin Revolution

琴日去試做,到店後,先係marketing同事係道sell可以做邊個療程同埋功效(但我話「驚皮膚紅,可能佢推薦嘅唔啱」,佢都係咁sell,話「好安全」),之後佢又開始sell另一個療程,話「可以二揀一,或者以折扣價做曬兩個」,但如果揀貴果一個又唔加錢,佢便開始返口,話「素人冇權揀貴果個,而係佢哋揀療程(就算唔啱你嘅都唔理)」(雖然佢哋搵素人嘅post並未寫明係佢哋先可揀療程)。

之後,佢另一個同事入黎趕客,話因為遲咗,所以冇房可以用(但其實入去做facial嘅人影都冇),而且遲一分鐘都唔得(預約時話最多可遲十五分鐘),之後就趕客離開,仲好串咁話自己係趕緊客。仲威脅話如果係美容院入面影相,佢就報警,但佢又要素人試做時影相,用黎做店鋪宣傳。

估唔到而家啲美容行業竟會做到咁樣,請大家日後小心。
旺角朗豪坊辦公室大樓35樓06-08室
美莊園

Dorothy美容雞係朗豪坊街頭,着哂低胸短裙姣我朋友老公話幫佢做facial
上到去叫佢擺低幾萬,仲不斷係whatsapp send心心眼姣佢老公。

各位男士小心上當
想問而家越嚟越多中醫美容
邊間係真唔hard sell?
老闆娘仲係一人工作室時去過,係幾有心做,不過開始入機後效果麻麻。跟住佢搬大鋪開始請人後,啲妹仔就會開始sell
然後我無再去過了
同絲你一模一樣..我都唔知點解會俾咗$100佢 有冇人知expert medical 點

中環 Lula Beauty

睇吓佢最新開嗰個post😂😂😂
邊個幫你做
除左skin and beam 同aplus,仲有無唔sell嘅美容院?
Lm
有無人試過中環collawhite? 會唔會係咁sell 同得唔得?
水瓶座美容 Aquarius beauty hard唔hard sell

有冇人去過belab beauty? 想試吓佢個激光脫毛
有冇試過kan’s beauty 之前見佢個美胸按摩好似幾正咁 少心動想試
而家先見到 仲有啲想試吓去佢度脫毛
衛生唔掂真係驚
呢間又係黑店中嘅XO
脫毛大把選擇啦
有喺呢間脫毛,不過荃灣店
的確衛生一般……之前脫完毛𥄫到下個客好快入咗我間房我心諗吓原來唔使換床單㗎咩,脫毛頭同剃刀要換要抹都要時間啦,好彩冇喺佢度脫過bikini位
貪佢平同埋唔sell 而脫吓手腳背脊呢啲都仲可以嘅
佢荃灣嗰部彩光機嚟嘅咋喎!
不過我最怕啲衛生唔好嘅美容院
想做去黑眼圈去眼袋 有冇邊間好推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞