一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
依間真係唔好再去 做個bellasonic 都冇半個鐘
呢間真係好差
第一次上去就搵個手勢好嘅幫你做 之後要你開course book要預早一個月 之後做又求其
開頭話可以指定師傅 之後又比個新仔你
Fu mask 又fu你半個鐘 夠鐘就叫你走
仲要想預約都難呀 又成日唔覆機
真係貼錢買難受
最好笑係標榜唔hard sell 但基本上每次去做都狂sell
Book係勁耐先覆 試過兩日 仲要send多次先覆
覆返佢又話比人要咗
以後都唔再買package真係
好狗真係
好似不論邊間嘅package都好伏
真係有陰影
絲打而家喺邊間做facial
Mediv 暫時做左兩次

有冇人做過 有feedback?
Lumierx 黑店👎👎

早2日我朋友去沙田店試做優惠,除晒衫做消脂機,職員乘機狂sell 成3個幾鐘,最後朋友頂唔順買最平既package,個sales拎左張信用卡擅自簽左幾萬蚊,仲話公司冇冷靜期唔俾退錢,拒簽卡單都冇用,搞到要cut卡報警,警察上店舖先肯void單!🤬🤬🤬
係咪話你唔啱做之後sell第二個package
係 如果自己係耳仔軟就千祈唔好上去做!當跌咗呢$168
如果佢哋打嚟就cut線/Google search返個電話號碼,然後block咗佢哋就得
有無人有clean skincare centre評價
Alyssa真係極度hardsell 當時見佢個肌底treatment有消費券優惠就買左 點知上到去即時比人sell埋試做女神針 諗住都係比都$680就做埋啦 但之後就不停叫你買package 狂問你budget 又話一陣會有同事同你講解
做完之後係咁問你覺得點 帶你去張梳化繼續sell 當時已經講左起碼7,8 次話唔洗買package 想過多陣睇下效果點先 但佢地一直堅持sell 話而家有折 唔20次就15次一係就10次 最後拉踞左20分鐘度頂唔順都係比左萬6蚊定萬7蚊重點係而家做左3次 次次做完都會瘋狂爆瘡
我兩間都有去過
微微sell
介紹下D plan 咁
但係say no 係甩到身

反而JC 最大問題係booking
要WhatsApp 預約
但係CS覆得好慢
不過整體而言其實都係滿意

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞