一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
搽啲咩會好啲
有冇人去過
我都去過,佢喱間又真係冇點sell人
我係做佢既韓國hifu,個人認為唔算好大效果,冇佢ig d對比圖咁誇張
男士想脫鬚有冇邊間比較好又唔會狂sell
去過 新鋪係幾靚嘅
不過上面好似有絲打話唔好
我覺得正常 冇爛面個啲
睇醫生好啲喎 你激光係做啲咩
大家有冇計過一個月會用幾多錢做facial
有冇人去過Agema beauty?
2-3000
#1獨孤饅頭

顯示 #1

origin spa 係垃圾中的垃圾

買左body treatment, 前後洗左3萬,但體驗超差,每次去都著火。

罪狀
1. 銅鑼灣,中環,觀塘分店電話打10次,20次都可以冇人聽,留言又唔覆。 問佢做咩唔覆電話就立即起串爆:「冇收到你留言。」我屈你有咩著數,點解態度可以咁差。

2. book 唔到,日日在街派禮券,叫人上去試做,但啲舊客一位難求,最快要3個星期後才有位,仲要只book到1part。

3. 做spa 啲姐姐個個祖國鄉音,完全唔係幫你按,摸下摸下,主力狂sell你做機,45分鐘死心不息,已經叫佢唔好再講佢,佢仲唔停。唔買就發悔氣,呢啲錢要洗.......你又水腫,淋巴又塞,膊又緊,又肥,不停數你,真係火都來

4. 見佢sell我做多part機,就問佢既然有時間,可否加多part 手按,佢立即變聲話:「唔得,要加錢及扣10格8格格仔才會額外做多part」。即係新生意可做, 舊客食屎啦。

5. counter 啲顧問/經理態度極差,問多兩句已發脾氣,中環 shop manager Meiy 誇張到當面罵你做咩問完又問:「我咩答左你囉,你想點呀?」因為你冇解答到客戶的疑問,請你解釋清楚些都好正常,我都唔想再問。我轉身離開,門口度玻璃門都未關上,佢已經同佢同事罵的x居。真心眼都突埋,咩世界?唉,香港人日捱夜捱,捱一身酸痛,花錢保養想relax下,仲要受氣。

6. 買左套票,長期book唔到, 但到期日不會延長,要你再買套票才可以extend, 我上年因為仲有幾十次spa剩, 局住都要再俾幾千錢蚊才extend到,原本佢開價萬幾數,我唔肯,最終用部份spa格仔換才補幾千數。明屈你。

叫你買套票時叫你買越多越好,唔會同你計可以在限期前用完,銷售手法極賤。

我想揭露呢間黑店俾各位,希望唔好有人再受騙。
一個月會做幾多次呀?
黑店
幫襯佢買full body按摩package
簽單個時個閪sales話:張單寫就寫一年內要做哂 但你唔洗理架 我地會照無限extend比你
點知一年後再上去已經換左人 仲話我啲part過左期要加錢extend先用得返
我即刻屌話
第一:你sales口頭同我講冇限期 我知我冇叫佢b&w寫清楚係我蠢 但咁既銷售手法好有問題
第二:疫情期間停業啲package點extend 點處理 你地完全冇同客溝通過 淨係叫我睇新聞就assume我知停幾多日就extend幾多日
第三:fine當你唔得閒逐個客提 咁至少我今次約個陣你可以提喇掛 而唔係呃我上左黎先話過期乜乜乜
後尾同其他客傾開原來個個都係咁比佢呃
好彩我唔係淨返好多part
當蝕比佢都唔撚會再比錢佢賺 898
竟然係咁 仲諗住去試
係咪lck 個間?
係呀 本身諗住去試下
多數一次
有時會做下hifu
日瑩 yanki
垃圾黑店 搞promotion做針灸豐胸
問極都唔俾你做
笑死人因為根本無呢樣野

之前病一場瘦勁多胸都縮咗
個promotion寫話有中藥粉諗住調理下身子都好
一講個sales就同我講話佢哋標明無藥blablabla
我show佢個promotion寫明有
佢即刻兜話係要中醫師出藥
笑死人 會唔會唔知啊
然而中醫師影都唔見

跟住狂sell $6xx-8xx 一次嘅package treatment
見我無興趣就趕我走
好心啦 乞衣都有良心過你要咁樣呃個客上去sell
希望無傻仔好似我咁中伏上咗去
曬啊姐時間

警世 幫得一個得一個

明明我記得以前呢間野好多負評,但唔知點解search又無晒,but nvm我嘅經歷話俾大家知,垃圾嚟唔洗去
有冇人試過tiam studio
有冇打過siax/ xeomin瘦面?
skin and beam做緊特價 有冇絲試過??
試過,有效既
絲打打邊款 係呢間?
佢仲有輪廓針 唔知係咪一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞