一人一間美容院黑店 去美容院之前check下有冇你想幫襯嗰間

1001 回覆
157 Like 3 Dislike
絲打你係玫瑰座瘡先去打?我都有
祛紅嘅成效大唔大?
價錢都幾甘 幾千一次
你係邊間打?
當悅榕莊都執笠著草
我諗我真係以後乜野package都唔會買
脫絲狀疣大家有冇好推介,條頸有條啡色粒粒同埋唔知呢啲公價幾多
我前兩日都打咗 今日第3日 未見成效
係咪要過多幾日等佢恢復下先得
不過頭兩日打完塊臉勁滑 無晒粒粒 唔知咩原理
我係即時塊臉明顯白淨咗
平時熱少少 塊臉會即刻覺得興興吔
但打完第二日已經無咗呢種感覺
同埋都覺得打完塊臉係滑咗
我research過認得excel V有煥膚作用
我第3日塊臉仲係摸落會熱熱地
好似俾橡筋好大力彈嘅感覺
以前覺得毛巾好污糟 所以從不用毛巾
洗完面都用紙巾抹 由於巳經比老母鬧到飛起
所以個身同頭髮都唔用毛巾

結果搞到成個背脊都係倉 細個唔識仲成日去R 佢
結果 變 哂 印

想問下有無邊間美容院推介
不能同意更多!每次去做面每次都sell我新treatment!!!講到我皮膚有幾差得幾差,我爭d都以為自己爛面怪
上次俾佢氹到我做佢咩招牌女神針俾咗幾嚿水冇效果不特止,平時好少爆瘡嘅我即刻出咗幾粒瘡。
再下次上去仲想sell我join package我即刻話「做完第二日即爆幾粒瘡喎」,佢即刻冇聲出,咦咦哦哦完先話「可能唔係咁啱你啦」
我屌啊,你哋d「美容師」極力推薦話萬能百搭啱我架喎
Exac7ly!次次都話飲杯茶簽埋名,次次都磨我半個鐘CLS
起碼都讚你吖,佢係咁彈我面毛多sell我做乜鬼冰感脫毛,問我唔介意咩咁多毛,睇落又黑又唔精神
我dklm啦我點解要介意,我d眉毛睫毛頭髮都多過9成女仔啦,未見過咁樣踩客嘅
Alyssa苦主揮手區,煩到仆街
Alyssa不了!
hard sell到嘔!join咗12次,要還18個月,第3次做已經sell我,CLS
圍番每次做面要3千幾
上次我做擦子膠
搵笨既 一早問左大腿係咪計一part680
去到又話好大範圍 要計4part
仲要打得好hea 第一次就比我睇打左8000發
第二次打打下突然有人開門 門都無鎖想點
仲要hard sell 去左兩次就無去
同埋覺得無乜效
做陶瓷肌仲有效
想去暗瘡印,凹凸洞同收毛孔
應該做咩treatment好
十間八間都hard sell無得講
姐係加埋打咗十幾次?total用咗幾多錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞