買電視機 / 換電視機 集中討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
嘩PS5
巴打終於收貨了, 盛澤服務點?
巴打你個耳牛阻住左SOUNDBAR
SB係咪HW-Q70T?
唔係話你 係話D鋪頭 標價同實價差太遠 標返4600話加幾百蚊運費的都可以接受 可能有人起左個頭 搞到間間跟風鬥標低 但又做唔到個價
兩位師傅都好好,因為我要將部舊電視轉入房,佢哋都比到好好嘅意見我,非常滿意
Soundbar 係Q70T 呀
耳牛未諗到擺邊
睇netflix 4k唔錯
黑位預期之內,灰化到成劈野咁
係個喇叭真係雞雞地
啲低音好似打緊保鮮紙咁樣
真係要諗諗換條咩Soundbar好
SONY HT-Z9F $4380
SONY HT-X8500 $2780
Sony HT-S200F $1590
係呀, 好多假價
巴打係咪65Q80T?
有冇開Q-SYMPHONY?
55 咋,65 太大
Q-Symphony 係咪set 做tv+soundbar?
應該已開
YES
PS5記得插HDMI 4
B字頭呢間以前都問過 又係咁樣 跟手問盛澤個價就跟返個報價送貨150另計
岩岩上去睇完又係4100 平左咁多既 真係要問清楚 如果係4100加運費真係好低屌 我買個時4610
$4610已經好貼地~
做到4600已經偷笑
要留意睇埋佢中間D細字, 右邊價只係用黎引人去問佢, 吸引你注意力

🔥🔥🔥🔥🔥另有國際版$4950🔥
行貨$11350🔥🔥
☎️ 來電或whatsapp訂購 6XXXXXXX
🔥http://www.facebook.com/botb4ktv
🕋美孚地鋪, 泊車方便🚗
歡迎預訂自取💪🏾
💌 Email:botb4ktv@gmail.com
🚛 免費座枱安裝
📦 收貨起10天內有壞包換保証
💰需付訂金 歡迎payme/wechat pay
🔴🔵⚫三點死點以上換新機
💯 保證100%新機
⚠️另有多款掛牆架及提供掛牆服務
⚠️購買後必需說明是price.com客戶及出示安心訂購訊息,購買後均不受理亦不會補回差價
請問而家10k 左右
sound bar 係咪Q95T 最吸引
通常幾時會再出新🙉🙉
我個4610另加150連費
我記得我買完之後有再平過幾百 44XX加埋連費都係46XX
大約暑假到先出新HW-Q950A
10K左右SAMSUNG HW-Q950T, JBL BAR 9.1
用到現在滿意嗎?
十分滿意 無穿無爛 色水又靚 係睇香港既電視垃圾 好多都係1080
40吋左右
巴打有無打機
咁我繼續等下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞