買電視機 / 換電視機 集中討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
畫面有冇試過疾/起格?
有就肯定係天線
不過都多數係天線問題,因為82-85台都係用同一個頻段
唔想用SUBWOOFER都可以買Q80T

本身Q80T就比Q70T高一級, 光度同黑位都比較好, 機身喇叭都比較好
巴打可以買左Q80T試下本身喇叭是否OK先決定是否需要買SOUNDBAR

SOUNDBAR可以選以下, 全部都冇SUBWOOFER, 不過BOSE可以另外選購SUBWOOFER
入門: DENON DHT-S216 ($2030)
中階: Bose Smart Soundbar 300 ($3299)
高階: Bose Soundbar 500 ($4999)
旗艦: Bose Soundbar 700 ($7099)
price個價係咪水人 問價貴成千蚊 仲要兩間都係咁
巴打想買咩機?
Q70T price寫4100
幫盛澤買啦
有冇人會買2手電視
你有機放?
盛澤都問緊 但我覺得9成都唔會4100呢個價
但如果係55'其實早排問盛澤都係咁上下價錢 只不過係寫明唔係你問先當附加費咁講 係咪咁算老實啲就睇你點睇
當然盛澤so far都係咁多巴打試過比較有信譽啲嗰間
我想買兩老屋企部電視機壞,其實佢地唔算多睇都係至在有聲有野播就得所以都唔洗買好新
我都講左新年後要再等一等先要變番$4650上下價
BOTB一向都係貴過盛澤, 大部份機款都係, 所以我先推薦盛澤
另外其實我同盛澤傾過, 佢都話連登巴打如果講聲可以做到平D
我前幾日都講過Q70T要等一下先恢復供應, BOTB賣咁貴可能因為佢新年前用貴價搶貨, 所以要貴賣
另外大陸TAOBAO都要做緊$3900RMB 55Q70T, 計番都要成$4600HKD, 仲未計要自己集運, 所以只要大尺寸既機自己淘先有著數
咁唔怪得 大陸無得平 呢邊都肯定無
價錢應該差唔多,但係盛澤10日內換機會爽快啲,另外仲有多1個月保養
Botb換機會用太極手推一推先
巴打你部4K SHARP幾大尺寸, 係咪賣? 有冇壞?
差成千蚊真係太多 幾百我都可以當運費

巴打我冇呃你架,大陸做緊RM3799
40吋垃圾30hz 4k黎
今日免費送咗出去做善事啦
價錢相差1,2百就梗係揀間信譽好㗎啦
OK, 因為我突然見到有巴打收電視, 又咁Q記起巴打你~
43X8000H用成點呀? 滿意嗎?
要幾大尺寸到?
巴打就是受害者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞