買電視機 / 換電視機 集中討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Sharp 電視如何? 啱啱睇咗post76新片
From Vincent Teoh's twitter

@SonyUK has announced the prices of its flagship A90J Master Series OLED: 55in £2700; 65in £3500; 83in £7000. 55" & 65" available to pre-order now; 83" later this year. Any thoughts on the price of the 83-incher, which is shaping up to be the biggest, brightest 2021 @UHD4k OLED?
普通台灣野,只有平
年糕巴打,好耐冇見

55X9500H用落滿意嗎?
非常正!多謝關心!
好似貴過samsung mini led ?
歐洲要比稅~
係呢部,thx巴打
Samsung Q系係未全線唔支援Dolby Vision?
Samsung全線電視都唔支援
今年出嗰啲有冇?
如果等得又有Budget嘅話可以等多2,3個月先買
黑位果到,我見一開始果到寫Q70T 7000:1,而Q80T係 4000:1,唔係Q70T黑位好啲嗎?

另外想問係未要上到Q95T先會有one connect 一個盒裝啲晒線,Q80T都係無的?
9成9冇,Samsung玩自家HDR10+ Adaptive
Q80T有local dimming,所以黑位會比Q70T好
要Q95T先有one connect box,Q95T沒有水貨的
邊度買 比較好?
AVlife
本身想買55 Q70t
但女朋友話55吋太大
有無性價比高嘅50吋左右推介
預幾錢budget?
果度都是賣行貨嗎?
通常有無禮品送?if buy 49" Sony 9500H
見佢官網賣緊 12880 ,now come 9750?
AVlife係賣行貨

Sony送$800超市卷

記得問Sales折實價

我個價$9750係細鋪AVOutlet既價,沒有$800超市卷,所以如果AVlife個賣價減完$800之後貴過$9750,你可以選擇去細鋪買

另外你自己睇下有冇信用卡回贈之類
你要問佢折實價
收到晒
有冇床尾掛電視師兄 應該點預個高度 🙏🏼
Chromecast其實最主要既作用係咩?
因為我平時睇開YOUTUBE多
第一次了解所以比較多問題
SAMSUNG有咩係無 但SONY有
我睇到SONY有Dolby Vison 但SAMSUNG無
呢樣野如果我唔玩SOUNDBAR就無咩影響?
定係買完SAMSUNG電視之後指定要跟番SAMSUNG SOUNDBAR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞