買電視機 / 換電視機 集中討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Same here,今個星期三訂55q70t,話最遲下星期頭,唔知信唔信佢好

外國 25/3 就有得買 QN90A ???
你信我就可以了~

當我見到巴打你們好心急的時候, 我有幫你們聯絡盛澤, 只限新年後, 平時我不會介入呢, 只係因為見到有幾個巴打未到貨, 所以先破例搵下盛澤, 佢覆番Q80T出緊貨, 安排緊黎香港, Q70T暫時未得, 我料就得咁多呢.
請體諒下新年後需要時間恢復供應, 初期實會比較短缺

前2日已經有2-3位巴打續漸收到Q80T電視, 巴打請你相同我, 再稍為等等吧.
美國應該最先開賣
如果香港同上年一樣, 可能4月中會有新機
香港上年4月中有新機?
Step 巴真係好有心

我就唔心急,因為我純粹pat pat 痕換電視,無急切需要,反而有時間俾我執下依家個櫃仲fit
4月中就係好正
但睇返65q95T一開波成$37980
咁即係QN90A 都一定唔會平過佢 成4皮
咁要睇SAMSUNG同埋LG點啦
如果LG OLED平, SAMSUNG應該會調整既
我預估65QN95A要$26000-29999
定價平過上年一萬咁多??
新技術喎
有折實價架嘛, 不過如果佢開4萬會少好多人買
現有65" OLED都係3萬
唯有期待水貨囉
希望如你所願 唔過3萬
水貨都應該差不多時候有?
大陸可能都係3-4月發佈, 不過初期價錢可能沒有競爭力, 即係唔會平過行貨好多
希望快啲有消息
巴打你開始裝修未?
裝緊了

4月頭應該入得伙
所以好緊張
電視姐~
留意左電視post成大半年
終於有新電視 好期待
見證住無數巴打入手電視, 自己心裡的期待愈來愈強烈
係 個個都買哂 得我睇左成7個月都未買
Step巴真係好有心
我都問左TU8000,應該星期一到香港,星期二丶三可以送貨
水貨幾時會有?
有消息即時安心好多
其實我係諗住65” q80t + hw q70t, 不過跟你咁買55”好似抵D一皮就搞掂,但hw q70t 個q symthony麻麻, 我係諗住用s216 or yas209就可以買返65” q80t
最近買左部43吋x8500h
但呢幾日無啦啦電視台收得好差,有次仲沒有訊號,要重新追過台先無事
請問咁樣會係條天線問題定部電視有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞