買電視機 / 換電視機 集中討論區 (34)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
呢個係咪無Wifi? 其實Wifi重唔重要?
另外想問Sony電視遙控可以一齊控制soundbar嗎?
Sony電視+Sony soundbar 有無類似Samsung Q-SYMPHONY功能?
92xx
Deal done

Thanks step巴
控大細聲 on off 同步
冇Q sym
wifi 我覺得唔重要 因為音質多數差過藍芽
我fx600h 配 sony 又冇呢個問題
恭喜巴打, 又平左幾百, 開心DEAL
咁都幾快
因為放電視個位得 1100mm 左右闊,
所以只可以買 49吋電視。
預 7000蚊左右,爬曬D post,打機睇片為主,唔會用soundbar。

心水有下面幾部:
1)Panasonic TH-49HX900H 100hz HDMI 2.1 支援 ALLM ONLY

2)Sony KD-49X8500H 100hz HDMI 2.0, 最高支援4K60

3)Samsung 49Q80T 水貨 50HZ HDMI 2.1, 支援VRR, ALLM 最高支援4K60

4)Sony KD-49X9500H 太貴,應該會放棄

請問楝邊部好?🙏🏻

另外,LG 49NANO86CNA 100hz HDMI 2.1, 支援4K120, VRR, ALLM 點解冇乜人講呢部?LG太差?
100% Sony 49X8500H

LG除了OLED外其他都係好普通
65q80t今田裝左
開心使用中
終於到啦,恭喜巴打,有冇配埋Soundbar?
盛澤服務好唔好吖?

唔好嬲嬲豬啦
咁又好好wor
兩位師傅都好好
有問必答

服務真係十分
又快手
又係咁唔該前唔該後
所以我先推薦佢~ENJOY新電視~
soundbar駁電視正常係用咩線最好?
HDMI
如果我條sound bar凌空掛牆,如果想收埋條線又要喺牆身開多個窿?
真係? 有埋wifi好似多啲嘢玩
巴打係咪想買SAMSUNG Q95T果位?
唔係啊
我廳Sony 55X9500H
房Samsung 55Q70T 水
想買SOUNDBAR?
兩部機滿意嗎?
soundbar掛牆同座枱聲質有無分別?
如果座枱個位太低係咪唔好?
未買呀,準備買咋
而家諗埋條sound bar先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞